Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
sulaki - 2023-08-10

A HONOR bejelentette új, a fejlesztőket jutalmazó Developer Incentive Programját...

A HONOR bejelentette új, a fejlesztőket jutalmazó Developer Incentive Programját. A kezdeményezés célja, hogy támogassa a világ leginnovatívabb fejlesztőit és tervezőit.

 

A program több mint 120 millió eurónyi értékben kínál promóciós vouchereket, ezzel ösztökélve és jutalmazva meg a kreatív és innovatív munkát az app- és játékfejlesztés, valamint a mobiltelefonos kezelőfelületi tématervezés területén.

 

A program egyedi lehetőség az alkalmazás- vagy játékfejlesztők számára: három kategóriában díjazzák a legjobbakat, közel 63.000, 37.000 és 18.000 eurós jutalmakkal, amit az appjaik promotálására költhetnek az App Store-ban és a Game Centerben. Az összegek az App Store és a Game Center kezdőlapjának bannerjénél, valamint utóbbi kiemelt kategóriájánál is felhasználhatóak.

 

A mobiltelefonos tématervezőknek szintén három kategóriában közel 18 ezer, 12 ezer és 6 ezer euró értékű vouchereket ajánl fel a HONOR. Ezek témapromócióra használhatók a Theme Centerben, beleértve a felső és a középső bannereket, valamint a kiemelt témákat.

 

A HONOR tudja, hogy minden nagyszerű app, játék vagy téma mögött tehetséges alkotók állnak, akik szívüket és lelküket teszik kreatív munkájukba, emberközpontú filozófiájának része az, hogy szeretné megjutalmazni ezeket az innovátorokat.

 

Az érdeklődők úgy jelentkezhetnek a programra, hogy fejlesztői azonosítójukat és alkalmazás-, illetve tartalomazonosítójukat elküldik a Developers_Support@hihonor.com címre. A kiválasztott jelöltekkel a vállalat felveszi majd a kapcsolatot.

 

További részletek a linken: https://developer.hihonor.com/en/activity/page/tg2023070414497763