Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk az LG
www.cloudmanager.hu
Autó
sulaki - 2022-02-11

A lenyűgöző Milwaukee-Eight 117 V-Twin blokkal érkezik...  

 

A stílus és teljesítmény tökéletes találkozása, nyolc új Harley-Davidson motorkerékpár, amelyekben már a gyár legerősebb erőforrása, a Milwaukee-Eight® 117-es blokk dolgozik. Az új modellek között szerepel a Street Glide® ST és a Road Glide® ST a Grand American Touring családból, az erősebb Low Rider® S és a teljesen új Low Rider ST® a cruiserek közül, valamint négy, limitált, álomszép CVO modell.

“A vezető szegmensre fókuszálva a 2022-es évben a Grand American Touring és a Cruiser család teljesítményére helyeztük a hangsúlyt. Mindegyik új modellünket a lenyűgöző Milwaukee-Eight 117-es blokkal szereltük azoknak a motorosoknak, akik a legnagyobbat és legjobbat keresik, hűen a világ legértékesebb motorkerékpár márkájához” - mondta Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnöke és vezérigazgatója.

Street Glide ST & Road Glide ST

A Harley-Davidson megnöveli a baggerek teljesítményét és a MotoAmerica bajnokság King of Baggers versenystílusát is átülteti a Street Glide® ST and Road Glide® ST modellekbe. Ezek a hot-rod baggerek egyesítik a Milwaukee-Eight 117 blokk erejét az új sötét és bronz fényezéssel. Az STs komplett csomag a következőket tartalmazza: Brembo®
ABS
-es fékrendszer, a
Boom!™ Box GTS kijelző színes érintőképernyővel és navigációval, sebességtartó rendszer és Daymaker® LED fényszóró.

(További részletek: 2022 Grand American Touring dokumentumban)

Low Rider S és Low Rider ST

A Low Rider S és az új Low Rider ST is megkapták a Softail® váz kezességét és az izmos Milwaukee-Eight® 117 blokkot.

“Mindig is inspiráltak minket vásárlóink, így a Low Rider ST születését is a motorkiállítások hihetetlen épített motorjainak köszönhetjük.” - mondta Brad Richards, a Harley-Davidson stílus és dizájn felelős vezetője.

“Megfogtuk az ikonikus Motor Company külsőt a 80-as évekből és új identitásként egy modern fejidomot tettünk rá. Hozzáraktuk még a Milwaukee-Eight 117-es blokkot, egy magasabb rugóstagot és megemeltük az oldaldobozokat, így a Low Rider ST mindjárt egy dinamikus teljesítményű csomaggal rendelkezik.”

A Low Rider S egy erőtől duzzadó cirkáló, olyan motorosoknak, akik a valódi teljesítményt keresik. Az új Low Rider ST komplett csomagot kapott a kemény oldaldobozokkal, az új fejidommal és a Rockford Fosgate által tervezett Harley-Davidson hangrendszerrel.

(További részletek a Cruiser sajtóanyagban)

Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO)

Prémium, limitált kiadású, egyedi Harley-DavidsonCVO motorok, amelyek méltón képviselik a legértékesebb motormárka igazi stílusát és teljesítményét. Az exkluzív, kézzel fényezett részletek és a tökéletes alkatrészek minősége emeli ki ezeket az álommotorkerékpárokat a piaci szereplők közül. Mindegyik a Milwaukee-Eight 117-es blokkal szerelt. További széria alkatrészek a Rockford Fosgate által tervezett Harley-Davidson hangrendszer, a Boom!Audio 30K Bluetooth® sisak hangszóró, a Harley-Davidson kanyarodási biztonsági rendszerek. Minden CVO modell új fényezést is kapott a 2022-es évre. (További részletek a 2022-es CVO sajtóanyagban)

 • CVO Street Glide:Egy szuper-prémium hot rod bagger mindenkinek, aki hangosan és büszkén szeret motorozni. A klasszikus denevérszárny sziluett és a lenyűgöző festési és fényezési részletek, megfejelve a Milwaukee-Eight 117 útfeltépő erejével.

 • CVO Road Glide:Fenyegető megjelenésű luxus túramotor a dupla
  LED
  fényszórókkal a vázra rögzített cápaorr fejidomban, és a Milwaukee-Eight 117 blokk hihetetlen teljesítményével. Brutális hangrendszer, egyedi 21” első felni, egyedi fényezés jellemzi ezt a nagyon kívanatos motort.


 • CVO Road Glide Limited:Tele luxussal és komforttal, fix fejidommal és megnyugtató motorerővel. Prémium hangrendszer, fűtött ülések és markolatok, áramvonalas fix fejidom.

 • CVO Tri Glide:Ez a limitált szériás trike visszafogott stílust, nagy teljesítményt, hosszú utakra elegendő pakolhatóságot és kényelmet ad háromkeréken. A CVO Tri Glide prémium hangrendszert, luxus komfortérzetet és a legmesszemenőkig exkluzivitást biztosít.

Harley-Davidson kanyarodási biztonsági rendszerek

Széria felszereltség a CVO és az összes túramotoron (kivéve Road King), beleértve a Street Glide ST és a Road Glide ST modelleket. A rendszer a következő elemeket tartalmazza:

 • Kanyarodási elektromos fékrendszer

 • Kanyarodási ABS

 • Kanyarodási kipörgésgátló különböző módozatokkal

 • Gyorsulási kipörgésgátló

 • Visszagurulás figyelő

 • Gumiabroncsnyomás figyelő (TPMS)

 

A Harley-Davidson az időtlen kalandvágyat és a lélek szabadságát jelképezi 2022-ben is.