Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
Sulaki - 2020-12-24

A Happy Holiday válogatás célja az ünnepek alatt jókedvet és mosolyt csalni az emberek arcára...

A karácsony és az új év közeledtével, a Nissan JUKE felpörgeti a téli időszakot egy izgalmas ünnepi válogatással. Tele vidám dallamokkal, a Happy Holiday válogatás bizonyára bármely autós lelkét felemeli és az új év felé repíti – bármit is terveztek korábban.

Az európai Nissan csapatok által szelektálva, megtalálhatóak benne a népszerű, ugyanakkor pörgős dallamok egyaránt. A cél egyértelmű: a jó hangulat megteremtése. A válogatás bárhonnan lejátszható Spotify segítségével.

A zenében az akusztikus részek emelik a hangulatot, a kihívásokkal teli 2020-ban erre nagy szükség van. Egy friss kutatás szerint*, az emberek 89%-a úgy gondolja, hogy a zene alapvető fontosságú a jóléthez, a jó közérzethez, és a válaszadók 81,8% használja a zenében rejlő erőt, hogy vidámabbak, boldogabbak legyenek.

A vezetés öröme szorosan összefügg a zene felemelő erejével. Az élvezetes vezetési karakterisztikájával és a prémium Bose Personal Plus hangrendszerével, a Nissan JUKE tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy a vezetés szeretetét megéljük. Ez az a terület, ahol a JUKE legjobban ki tudja fejezni önmagát.” – nyilatkozta Arnaud Charpentier, A Nissan Europe Termékmarketing Alelnöke

Egy igazán színes zenei palettát kínálva, a kiválogatott számok pozitív energiát sugároznak, amelyet tovább fokoz az említett Bose Personal Plus hangrendszer.




Merülj el a felemelő ütemekben: JUKE és Bose Personal Plus

A csúcstechnológiás prémium audio technológia, a Bose Personal Plus, külön a JUKE-ba lett tervezve. A nyolc darab magas teljesítményű hangszóró szakértők által úgy lett hangolva, hogy a lehető legjobb hangzást kínálják a JUKE utasterében.

Valamint a vezető és az első utas számára rendelkezésre áll a 360 fokos zenehallgatási élmény, ami az UltraNearField elnevezésű (nagyon közeli mező) első fejtámlákba beépített hangszóróknak köszönhető. A zenehallgatás élvezetét tovább fokozhatja, hogy különböző hangzások közül választhatunk, rendelkezésre áll például a koncert módozat.




Tökéletes összhang: NissanConnect

A NissanConnect információs és szórakoztató rendszerrel felszerelt JUKE-okban, a vezetők könnyen átjátszhatják az új válogatást vezetés közben. A zavartalan okostelefon összekapcsolást használva, a vezető vagy az utas, a Spotify applikációt könnyen kiteheti az autó központi kijelzőjére az Apple CarPlay® és Android Autó® funkcionalitásoknak köszönhetően.

A Happy Holiday vállogatás elérhető a Spotify applikációban, a Nissan Europe művész oldalán, itt.




 







* The British Academy of Sound Therapy, Music as Medicine – The Musical Recommended Daily Allowance