Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2020-11-14

A talk show ingyenesen, regisztráció nélkül, bárki által megtekinthető az MVM Facebook- és Youtube-csatornáján, illetve a Future Talks - powered by MVM honlapján november 30-án 18 órától...

Neil deGrasse Tyson, Stuart J. Russell, Tilesch György, Buzsáki György és Kishonti László részvételével kerül sor a Future Talks powered by MVM című ingyenes, online, interaktív talk show-ra november 30-án. A különleges, élő esemény angol és magyar nyelven is elérhető lesz.

 

Szakterületeik világsztárjaival rendezi meg az MVM Csoport a Future Talks powered by MVM című ingyenes, online, interaktív talk show-t. A mesterséges intelligencia és a tudomány nemzetközi szinten is jegyzett szakértői a technológia jelenét és jövőjét, az emberiségre és az emberi életre gyakorolt hatását veszik górcső alá, illetve válaszolnak a nézők kérdéseire is november 30-án 18 órától.

 

Az eseményre New Yorkból jelentkezik be Neil deGrasse Tyson világhírű amerikai asztrofizikus, író, tudománykommunikációs személyiség, a New York-i Hayden Planetárium igazgatója, több sikeres ismeretterjesztő televíziós műsor házigazdája a National Geographic csatornán. San Francisco-ból kapcsolódik a beszélgetéshez Stuart J. Russell, a kaliforniai Berkeley Egyetem, illetve a San Francisco-i Egyetem professzora, idegsebész, a mesterséges intelligencia témájában írt, és 13 nyelvre lefordított, 118 ország több mint 1300 egyetemén használt alaptankönyv társszerzője. A beszélgetés moderátora Tilesch György, a Mesterség és intelligencia (BetweenBrains) című könyv társszerzője, a világ egyik legkeresettebb mesterségesintelligencia-szakértője. Az este folyamán megosztja véleményét a nézőkkel Buzsáki György, a New York Egyetem orvosi karának professzora, agykutató, a Magyar és az Amerikai Tudományos akadémia tagja, az agykutatás Nobel-díjának megfelelő Agy Díjjal is elismert szaktekintély. A talk show ötödik tagja Kishonti László közgazdász, az önvezető járművek technológiáját a mesterséges intelligenciára is támaszkodva fejlesztő, a nemzetközi is sikeres AImotive vezérigazgatója.

 

A talk show ingyenesen, regisztráció nélkül, bárki által megtekinthető az MVM Facebook- és Youtube-csatornáján, illetve a Future Talks - powered by MVM honlapján november 30-án 18 órától.

 

Az esemény nyelve angol, magyar nyelvű szinkrontolmácsolással.

 

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/398239114862049/

 

További információk: www.mvmfuturetalks.hu