Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk az LG
www.cloudmanager.hu
Mobil
sulaki - 2020-10-30

A Xiaomi a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává vált...

A Xiaomi– működése tizedik évében – a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójává vált, derült ki három globális piackutató cég, az IDC, a Canalys és a Counterpoint Research harmadik negyedéves jelentéséből.

AzIDC adatai szerint a Xiaomi 46,5 millió eszközt szállított le a harmadik negyedévben, és ezzel a 3. helyet foglalja el az okostelefongyártók rangsorában.

 

ACounterpoint gyorselemzése rámutat, hogy a Xiaomi 75 százalékkal növekedett az előző negyedévhez képest, és ezzel 13 százalékra növelte piaci részesedését.

 

ACanalys által kiadott piaci jelentés szerint a Xiaomi 13,5 százalékra tudta növelni piaci részesedését, 47,1 millió leszállított készülékkel.

 

Ezekben a nehéz időkben a Xiaomi összefog üzleti partnereivel, hogy képesek legyünk megbirkózni az előttük tornyosuló kihívásokkal. Mindent elkövetünk azért, hogy összehangoljuk online és offline kereskedelmi csatornáinkat, és ezek segítségével eljuttassuk innovatív termékeink széles választékát a magyarországi Mi rajongóknak és vásárlóknak, valamint a világ minden tájára – megfizethető áron. Idén vagyunk tízévesek és örömmel látjuk, hogy az iparágunk három nagy adatszolgáltatója igazolja vissza az eredményeiket, amelyek küldetésünk megvalósítását szolgálják. Ez pedig nem más, minthogy a technológiai innovációt a világ minden tájára és mindenkihez eljuttassuk” - mondta Andrew Wong, a Xiaomi közép-kelet-európai, skandináviai és a baltikumi régióért felelős vezérigazgatója.

Magyarországon, amely a regionális és globális terjeszkedésünk szempontjából kulcsfontosságú területnek számít, új szereplőként a legfontosabb feladatunknak most a tanulást tekintjük. Éppen ezért, a hazai piac visszajelzéseit figyelembevéve hozzuk jövőbeli döntéseinket. Ehhez kérjük is a magyarországi Mi rajongók, a vásárlók, a sajtó és üzleti partnereink segítségét, akik nálunk jobban ismerik ezt a piacot” – tette hozzá.

A világ harmadik legnagyobb okostelefongyártójává előlépett Xiaomi célja továbbra is az, hogy – a folyamatos innovációnak és technológiai fejlődésnek köszönhetően – a hálózatba kapcsolt okos eszközeikkel jobbá tegye az emberek mindennapjait. A Xiaomi innovatív szemléletének középpontjában nem csupán az okostelefonok műszaki specifikációinak fejlesztése áll: a cég küldetése szerint ennél is fontosabb, hogy a legnagyobb tudású telefonok olyan áron kerülhessenek a piacra, hogy azok minél több ember számára elérhetővé váljanak. A felhasználói élmény és a termékek vonzereje tekintetében a Xiaomi a legjobb kíván lenni, miközben a legmagasabb ár/érték arányú készülékeket szeretné kínálni a felhasználóknak.Ez a vállalat alapvető célja a megalapítása óta, és egyben sikerének titka.