Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
sulaki - 2020-09-19

Az LG MAGNIT elképesztő képminőséget kínál valósághű színekkel, könnyen telepíthető és strapabíró kivitellel    

Amerika, Európa, Ázsia és Közép-Kelet főbb piacaival megkezdődik az LG Electronics (LG) új Micro
LED
üzleti kijelzője, az LG MAGNIT értékesítése, amely úttörő a képminőség és a tartós kivitel terén. Az új megoldás az LG szabadalmazott Black Coating kijelzőborításával, valamint gyorsan összeilleszthető, több kijelzőelemből álló kialakítással érkezik.


 

A kijelzőtechnológia fejlődésének történetében új fejezetet képviselő Micro LED-képernyők közvetlenül a panelre helyezett, alig egy mikrométer nagyságú, önálló fénykibocsátásra képes pixelekből állnak, amelyek a korábbi megoldásoknál pontosabb képmegjelenítést eredményeznek, jobb kontrasztarány és szélesebb betekintési szög mellett. Az LG új Black Coating technológiája azaz a kijelzők külsején alkalmazott speciális fedőréteg révén javul a kontrasztarány és a színhelyesség, miközben a borítás védi az apró LED-képpontokat a nedvességtől, a portól és más egyéb külső hatásoktól. A tükröződés- és ujjlenyomatmentes Black Coating borítás minimalizálja a zavaró visszatükröződéseket, és megkönnyíti a kellemetlen foltok eltávolítását is.

 

A sokoldalú LG MAGNIT ideális a luxusminőséget keresők számára, akik a prémium, nagyszabású megoldás otthoni installálásával 163 hüvelykes méretű, 4K felbontású kijelzőn élvezhetik kedvenc filmjeiket, sorozataikat és sportközvetítéseiket. A beépített LG webOS okosplatform révén a felhasználók könnyen navigálhatnak a számos hasznos megoldás például az extra funkciók és előre programozott üzemmódok között, miközben a kiváló képminőségért az LG csúcskategóriás televízióiban is megtalálható, mesterséges intelligenciát alkalmazó α (Alpha)
processzor
felel, amely a lejátszott tartalom típusának és forrásának azonosítása és elemzése alapján automatikusan, valós időben optimalizálja a képminőséget.


 

A kivételes képminőségen túl az LG MAGNIT további előnye a gördülékeny telepítés és üzembe helyezés lehetősége. Minden Micro LED egység csupán 600 mm széles x 337,5 mm magas x 44,9 mm mély és könnyen összekapcsolható a többi képernyővel ennek köszönhető, hogy a technikusok gyorsan és könnyedén installálhatnak akár nagyméretű kijelzőket is egy új helyszínen. A jelek egységek közötti, vezeték nélküli küldése és fogadása az LG érintkezésmentes csatlakozási technológiájával gördülékenyen, zökkenőmentesen zajlik. Az LG külön panelekből álló, összeszerelhető dizájnja lehetővé teszi, hogy a kijelzőegységek ne egyesével, hanem a teljes
LED
-rendszer szélén elhelyezett tűs csatlakozókon keresztül, közvetetten kapjanak áramot. Ezzel az LG MAGNIT csökkenti a kábelek rendszerezéséhez szükséges időt, hiszen a kijelzőket elegendő csupán néhány, az egységek hátoldalán lévő vezetékkel összekötni ahhoz, hogy minden
pixel
kapcsolódjon a teljes rendszer vezérlőegységéhez és az elektromos hálózathoz.


 

Mindig izgalmas valódi innovációt bemutatni az üzleti LED-kijelzők piacán, az LG MAGNIT debütálását azonban különösen vártuk” mondta Paik Ki-mun, az LG üzleti megoldások divíziójának kereskedelmi kijelzőkért felelős szenior alelnöke és üzletágvezetője. „Kivételes képminőségével, bővíthetőségével és könnyen telepíthető kivitelével az LG MAGNIT számos kereskedelmi és közösségi térben konferenciaközpontokban, vállalati és szállodai lobbikban, luxusüzletekben, közvetítőszobákban, vezérlőtermekben, kiállítóterekben és múzeumokban kiválóan megállja majd a helyét.”