Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
sulaki - 2020-09-17

A tartalom-aggregátor Vodafone újabb innovációval robban be a tévés piacra

– A Vodafone folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfeleinek minél szélesebb körű, ugyanakkor személyre szabott, könnyen kereshető és biztonságos tartalmakat nyújthasson, ennek legújabb lépéseként szeptember 14-én a Netflix streaming szolgáltatással bővíti az elérhető szolgáltatások körét. A népszerű szórakoztató applikációt a Vodafone a Vodafone TV set-top-boxon keresztül teszi elérhetővé ügyfeleinek, emellett pedig az indulást támogató promóció keretében a Vodafone-nál előfizető ügyfelek számára a Netflix havidíját akár 3 hónapig teljes egészében átvállalja. A Vodafone egyedülálló módon egy kézből, egyetlen gombnyomással hozzáférhetővé teszi ügyfelei számára a Netflix szórakoztató tartalmait.

2020. szeptember 14-től a Vodafone a hazai telekommunikációs vállalatok közül elsőként adja hozzá portfóliójához a Netflixet. A szolgáltató minden eddiginél kedvezményesebben kínálja a streaming felület tartalmait: amennyiben a Vodafone TV-vel és havidíjas mobilelőfizetéssel is rendelkező ügyfeleik december 13-áig a Vodafone-nál vásárolnak Netflix előfizetést, a mobilcsomagjuktól függően 2 vagy akár 3 hónapig élvezhetik a promóciós időszakot, és ezalatt a Netflix szolgáltatás havidíját a Vodafone állja.

A Netflix streaming tartalomszolgáltató felületén reklámok és megszakítás nélkül élvezhetők többek közt olyan díjnyertes filmek, sorozatok, TV-műsorok és dokumentumfilmek, mint A nagy pénzrablás, a Narcos, a Stranger Things, a Vaják vagy Az ír.

A Vodafone ügyfelek otthonaiban a népszerű streaming felület tartalmai a megszokott eszközökön túl (okostévé, okostelefon, tablet, laptop, asztali számítógép, játékkonzol), közvetlenül a Vodafone TV menüjéből is elérhetőek lesznek, így nemcsak az előfizetéssel kapcsolatos adminisztráció, de maga a böngészés is egyszerű és felhasználóbarát lehet. Újdonság továbbá, hogy a Netflix használatához a Vodafone TV előfizetőinek már okostévére vagy átjátszó eszközre sincs szükségük, bármilyen TV-készüléken, egy gombnyomással elérhetik az alkalmazást.

„Küldetésünknek tekintjük, hogy minden ügyféligényt kielégítő, széleskörű portfóliót hozzunk létre. Folyamatosan dolgozunk szolgáltatásaink és csomagjaink fejlesztésén, a következő nagy lépés pedig a hagyományos és modern tévézési élmény egyesítése, hogy a család minden tagjának személyre szabott tartalmat kínáljunk” – mondta el Lennert Márton, a Vodafone Magyarország lakossági termékmarketingért és tartalomért felelős igazgatója. „A Netflix integrációjával sikeresen teljesítjük annak az útnak egy újabb mérföldkövét, amely hozzájárul az OTT stratégiánk megvalósításához, és biztosítva a lehető legszélesebb körű tartalmak elérhetőségét az előfizetőink számára. A Netflix egy olyan stratégiai partner, mely több mint 190 országban, 32 nyelven kínál szórakozást az egész család számára, díjnyertes műsorok széles választékát kínálva bárhol, bármikor, bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön.A Netflix bevezetésével a Vodafone elsőként tölt be valódi tartalom-aggregátor szerepet a piacon: az ügyfelek számára könnyen, egyetlen központi felületről tesszük elérhetővé a személyre szabott lineáris és streaming tartalmakat egyaránt, és az ügyfél a különböző előfizetéseivel kapcsolatos adminisztrációs teendőket (pl. számlafizetés) a Vodafone-nál egy helyen, gyorsan és egyszerűen tudja intézni.”