Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
sulaki - 2020-01-11

Egy új fejezet az esportban

Megalakult a TTEL - a Thermaltake Esport Liga. A 2019-ben alapított Thermaltake Esport Liga (TTEL) platformként szolgál a versenyképes játékközösségek számára, hogy csatlakozzanak és összemérjék tudásukat. Kenny Lin - a TTEL elnöke és a Thermaltake vezérigazgatója -, azért hozta létre a helyi ligákat és kupákat, hogy bárki számára elérhetővé tegye a „profivá váláshoz vezető utat”. Kiválasztottuk a Crazy Racing Kart Rider-t, mint a többfordulós esport eseménysorozatunk első alapjátékát az Ázsiában örvendő nagy népszerűségének köszönhetően. Természetesen figyelembe vesszük, hogy minden régióban más cím számít népszerűnek. Minden helyi bajnokság során a régióban népszerű esport címekkel szervezzük az eseményeket. A Thermaltake technológia támogatásával a TTEL vezető szerepet vállal a prémium esport események szervezésében a világ különböző részein, amelyek mindenki számára elérhetőek lesznek.

A TTEL elnöke és a Thermaltake vezérigazgatója - Kenny Lin - nyilatkozata:

„Az esport színtere teljesen megváltozott az elmúlt 10 év során. A játékok folyamatos térnyerésével az esport egy általános szórakoztató formává válik. A TTEL Thermaltake Esport Liga megalapításával egy olyan platformot hoztam létre a játékosok számára, ahol folyamatosan fejlődhetnek és tündökölhetnek. A Tajpeji bázisunktól kiindulva a TTEL-t a globális esport közösség meghatározó eseményévé fogjuk alakítani.”

A TTEL Thermaltake Esport Liga - Crazy Racing Kart Rider sorozata december 7-én ért véget! A 64 fős selejtezőtől indulva a top 32-ig és a top 16-ig a versenyzők keményen harcoltak az elmúlt 3 hónap során. Szombaton döntőbe került legjobb 8 versenyző beleadott mindent, hogy a verseny végén valamelyikük hazavihesse a bajnoki trófeát.

Végül a Challenge nevű versenyző nyerte el a bajnoki címet a dicsőséghez vezető úton, a második helyet Noah, a harmadikat pedig Paul szerezte meg,

„Gratulálunk Challenge-nek a trófea megnyeréséhez! Nem volt könnyű feladat. Ezenkívül köszönöm minden versenyző kiváló munkáját! Az esport iránti szenvedélyetek adta a motivációt arra, hogy végigcsináljátok ezt a 3 hónapos eseménysorozatot. Nagyra értékelem a gaming közösséget az eseményekre hangolódásáért. A TTEL Thermaltake Esport Liga további bajnokságokat fog szervezni, ahol reméljük, újra láthatunk titeket!” - fejezte be nyilatkozatát a TTEL elnöke és a Thermaltake vezérigazgatója, Kenny Lin.