Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
padmin - 2019-10-25

A HP ultrakönnyű prémium PC-i úttörő teljesítményt hoznak el az üzleti felhasználók számára, lenyűgöző ívelt monitoraival pedig otthon és az irodában is hatékonyabb a munka.

A HP bemutatja az egy kilogrammnál is könnyebb[1], új HP Elite Dragonfly prémium laptopokat, amelyeket a mobilis üzleti felhasználóknak terveztek. A művészi kialakítású, erőteljes és biztonságos HP Elite Dragonfly a mobilis munkavégzés új korszakát hozza el. A HP emellett két lenyűgöző ívelt monitorral szélesíti kijelző portfólióját, amelyeket a modern irodai környezet igényeinek megfelelően alkottak meg.

 

“A számítógépek feladata, hogy alkalmazkodjanak a felhasználókhoz és megadják azt a szabadságot, amelyre napjaink üzletembereinek szüksége van – mondta el Anne-Sophie Hadberg, a HP Inc. Személyi számítógépek üzletágának vezetője az EMEA régióban. – A HP innovatív megoldásainak köszönhetően hihetetlenül könnyű, erőteljes és magas szintű biztonságot nyújtó
PC
-kkel és csatlakoztatott ökoszisztémával segíti az új generációs vállalkozások működését. A világ legkönnyebb kompakt, üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközével[2] és különleges ívelt monitoraival a HP újradefiniálja a modern munkavégzést.”


 

A világ legkönnyebb kompakt, üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszköze

 

Napjaink mobilis üzleti felhasználói gyakran dolgoznak tárgyalókból, kampuszokról, a reptérről vagy akár a taxi hátsó üléséről. A HP Elite Dragonfly egy egyedi kialakítású készülék, amely remek társ az üzletben. Rendkívül könnyű, ugyanakkor erőteljes gép, amely akár 24,5 órás akkumulátor élettartamával[3] a világon a leghosszabb üzemidővel rendelkezik a 13
colos
átalakítható eszközök között[4]. A gép kompatibilis a legújabb
Wi-Fi
6 technológiával[5], opcionálisan pedig a
4G
LTE
hálózat[6] is elérhető, így a felhasználók szinte bárhonnan dolgozhatnak a világ első 4x4
LTE
antennával rendelkező üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközével[7]. A HP Elite Dragonfly a világ első üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszköze előre telepített személyre szabható, az egészség megőrzését elősegítő szoftverrel[8], a HP WorkWell-el.

 

Könnyű és tartós:

  • A világ legkönnyebb kompakt, üzleti felhasználsára szánt átalakítható készüléke, kevesebb, mint egy kilogramm, precíziós CNC technológiával megmunkált magnéziumból készült a még tartósabb kivitelezés érdekében, irizáló Dragonfly Blue kék színben érkezik.
  • Az ultrakönnyű, halk és háttérvilágítással érkező billentyűzetnek és touchpadnek köszönhetően nem hallatszódnak többé a kattanások, így járul hozzá a készülék a zavartalan és gördülékeny munkavégzéshez.
  • A 13 colos üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközök kazegóriájában[9] a világon a legmagasabb, 86 százalékos kijelző-test aránnyal érkezik, és tabletből azonnal PC-vé alakítható.
 

A HP Elite Dragonfly a világ első laptopja, amely az óceánból gyűjtött műanyagok felhasználásával készül.[10] A műanyag alkatrészek tekintetében a vállalat az okos megoldások mellett dönt, beleértve a hangszórót fedő részeket is.

 

Okos és személyre szabható:

  • Az egészség munka közben is monitorozható és alakítható a HP WorkWell[11] szoftvernek köszönhetően.
  • A felhasználókat arra ösztönzi, hogy munka közben tartsanak szünetet, valamint egyéni, hatékonyságot növelő tippekkel látja el őket.
  • A személyre szabott wellness tanácsokkal segít a felhasználóknak egyensúlyt kialakítani a munka és magánélet között.
 

A HP Elite Dragonfly és prémium kiegészítői az új generáció munkavégézési szokásaihoz alkalmazkodnak, és bárhol, bármikor használhatók az új HP Elite 13.3 Leather Sleeve bőr tokkal és a HP
Bluetooth
Travel Mouse egérrel.


 

Erőteljes és biztonságos

  • Az
    Intel
    “Project Athena” innovációs programja által hitelesített.
  • A nyolcadik generációs Intel® Core™ vPro™ processzornak köszönhetően a legmagasabb üzelti kihívásoknak megfelelő teljesítményt nyújtja[12].
 

„A HP Elite Dragonfly egy kivételes példa arra, hogy a HP és az Intel hogyan vezeti be innovációit az Athena Project programba – mondta el Chris Walker, az Intel Mobile Computing Platforms üzletágának alelnöke. – Az Intel Core
processzor
teljesítménye és a
vPro
platform együtt kompromisszummentes lehetőségeket biztosítanak üzleti célú felhasználásra és a mobilis munkavégzés követleményeinek is maradéktalanul megfelelnek.”


  • A Wi-Fi 6 támogatás az előző generációhoz képest háromszor gyorsabb fájlátvitellel, kiváló teljesítményt biztosít nagy sűrűségű hálózati környezetben is[13].
  • A HP Sure Sense[14] mesterséges intelligenciával védi a mobil-felhasználókat a rosszindulatú
    szoftveres
    támadásoktól.
  • A HP Sure Recover beépített Reimaging[15] funkciója gyors biztonsági mentést tesz lehetővé bárhol, bármilyen helyzetben.
 

A HP díjnyertes beépített betekintésgátló képernyője, a Sure View harmadik generációjával[16] és a HP Privacy Kamerával[17] a felhasználók döntik el, mit akarnak megosztani a világgal

 

Magával ragadó és ultraszéles ívelt monitorok

 

A mobilitást igénylő pozíciókban dolgozó szakemberek az irodában is hatékonyak szeretnének lenni. A HP Elite Dragonfly laptop ideális az ötletelésekhez, a közös projektekhez, és az akár útközbeni munkavégzéshez is, a legjobb elképzelések pedig a HP nagyméretű és élénk színmegjelnítésre képes kijelzőin kelhetnek életre.

 

Hatékonyságra tervezve:

 

HP S430c ultraszéles ívelt monitor

  • A két különálló 24 colos monitorral egyenértékű 43,4 colos képátlójú, megszakításmentes ívelt kijelző egyedi élményt nyújt.
  • Az új HP
    Device
    Bridge[18] funkció 2
    PC
    egyidejű irányítását teszi lehetővé a felhasználóknak. Csak egy billentyűzetre és egy egérre van szükség az eszközök közötti fájlmegosztáshoz.
 

A HP S430c ultraszéles ívelt monitora előugró privacy kamerával és beépített mikrofonnal érkezik.

 

HP E344c ívelt monitor

  • Lenyűgöző, ultravékony 34 colos ívelt monitor az új generációs munkavállalóknak, akik az irodában, vagy otthoni környezetben szeretnének hatékonyan dolgozni.
  • 3 irányban mozgatható, dönthető és forgatható kialakítás, maximum 150 mm-ig állítható magassággal.
 

A HP E344c ívelt monitor WQHD felbontással és 21:9-es képaránnyal – több kijelzős élmény egyetlen képernyőn, keretek nélkül

 

[1] Az 1 kg-nál könnyebb készülékek csak meghatározott konfigurációban érhetők el.

[2] A 2019 augusztusában elérhető kompakt, üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközök között, amelyek nyolcadik generációs Intel® Core™ i U szériás processzorral, Windows Pro operációs rendszerrel, vPro™-val és átalakítható, nem leszerelhető kialakítással rendelkeznek 967 cm3 alatt.

[3] Akár 24 óra 30 perces üzemidő a megfelelően beállított HP Elite Dragonfly esetében, Intel® Core™ i5 processzor, 8GB RAM,
WWAN
nélkül, 128GB SSD, FHD panel, és Intel® Wi-Fi 6 ZX200 + BT5 (802.11 ax 2x2, non-vPro™) konfiguráció mellett. A Windows 10 MM14 akkumulátor élettartama számos tényezőtől függően változhat, mint a modell, a konfiguráció, az alkalmazások, a felhasználás, a vezeték nélküli funkciók vagy az energiatakarékossági beállítások. Az akkumulátor maximális kapacitása a használattal csökken. További információk a www.bapco.com webodlalon éerhetők el.

[4] A 2019 szeptemberében elérhető üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközök között, amelyek Intel® Core™ i U szériás processzorral, Windows Pro operációs rendszerrel, vPro™-val és átalakítható, nem leszerelhető kialakítással rendelkeznek.

[5] Vezeték nélküli hozzáférési pont és internetelérés szükséges, amelyek külön megvásárolhatók. A nyilvános Wi-Fi hálózatok hozzáférése korlátozott lehet. A Wi-Fi 6 technológia kompatibilis a korábbi 802.11 specifikációkkal. A Wi-Fi 6 specifikációi nem véglegesek. Amennyiben a végleges specifikációk változnak, befolyásolhatják a laptop kommunikációját más 802.11ax eszközökkel. Csak a 802.11ax technológiát támogató országokban érhető el.

[6] A Gigabit 4G
LTE
modul opcionálisan elérhető és a gyártás során kerülhet beállításra. A modult 1
Gbps
letöltési sebességre tervezték, az egyesített szolgáltatásoknak és 100
MHz
sávszélességnek megfelelően, a működtetéshez külön megvásárolható szolgáltatás szükséges. A 4G
LTE
kompatibilis a HSPA
3G
technológiákkal. Az elérhetőség és lefedettség a szolgáltató felelőssége. A kapcsolat, valamint a le- és feltöltési sebességek hálózattól, országtól, infrastruktúrától és más tényezőktől függően változhatnak. A 4G LTE nem minden termékre és nem minden régióban érhető el.

[7] A 2019 augusztusában elérhető üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközök között, amelyek nyolcadik generációs Intel® Core™ i U szériás processzorral, Windows Pro operációs rendszerrel, vPro™-val és átalakítható, nem leszerelhető kialakítással rendelkeznek, opcionálisan Cat 16 WWAN technológiával.

[8] A HP 2019 augusztusában elérhető üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközökre vonatkozó belső elemzése alapján. A nyolcadik generációs Intel® Core™ i U szériás processzorral, Windows Pro operációs rendszerrel, vPro™-val és átalakítható, nem leszerelhető kialakítással rendelkező eszközök között, amelyek előre telepített személyre szabható, az egészség megőrzését elősegítő szoftverrel rendelkeznek.

 

[9] A 2019 augusztusában elérhető, nyolcadik generációs Intel® 13" üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközökön, Intel® Core™ i U sorozatú processzorral, Windows Pro operációs rendszerrel, vPro™-val és átalakítható, nem leszerelhető kialakítással, az aktív és nem aktív betekintési területnek az aktív betekintési terület és a keret együttes méretéhez viszonyított arányát mérve. Méréskor az eszköz fedele függőleges helyzetben van.

[10] A HP 2019 augusztusi belső elemzése alapján. A laptop hangszórójának háza 5 százalékban óceánból gyűjtött műanyagok felhasználásával készül, 2019 augusztusától.

[11] A HP WorkWell használatához Windows 10 szükséges, nem elérhető minden országban, a Microsoft Store-ból tölthető le.

[12] A többmagos kivitelezés a teljesítményt növeli bizonyos szoftvereknél. Nem szükségszerűen élvezheti minden felhasználó vagy szoftver-applikácó a technológia előnyeit. A teljesítmény és órajel az applikációk terhelése és a
hardveres
és szoftveres beállításoktól függően eltérő. Az Intel számozása, márkajelzése és / vagy elnevezése nem egyenértékű a nagyobb teljesítménnyel.

 

[13] A Wi-Fi 5 80 MHz-es és a Wi-Fi 6 160 MHz-es minimum követelményei alapján, egy routerhez csatlakoztatott két készülék közötti fájlküldés esetén. Vezeték nélküli, külön megvásárolható
router
szükséges 802.11ax (Wi-Fi 6) támogatással. Csak 802.11ax támogatással rendelkező országokban érhető el.

[14] A HP Sure Sense használatához Windows 10 szükséges. Az elérhetőségről további információ a termékspecifikációban található.

[15] A HP Sure Recover beépített Reimaging Gen2 funkcióval egy, a vásárlásnál megrendelhető kiegészítő. Az elérhetőségről további információ a termékspecifikációban található. Több belső meghajtóval rendelkező és Intel® Optane™-nel rendelkező platformokon nem elérhető. Használat előtt az adatvesztést elkerülendő biztonsági mentés készítése szükséges a fontos fájlokról, adatokról, képekről és videókról.

[16] A HP Sure View beépített betekintésgátló képernyőjének harmadik generációja egy, a vásárlásnál megrendelhető kiegészítő, amely fekvő nézetben használható.

[17] A HP Privacy Kamera csak
HD
vagy IR kamerával felszerelt PC-knél érhető el, és a gyártás során állítják be.

[18] Windows, MacOS, Linux® és Android™ eszközökkel kompatibilis.