Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2018-11-09

Mesterséges intelligenciával az ultrabiztonságos otthoni hálózatért  

Az egyre élesedő online fenyegetések megelőzésére fejlesztette ki a tajvani Zyxel új 11ax
WiFi
termékcsaládját, ami sokkal gyorsabban és hatékonyabban szűri ki az otthonokra veszélyes vírusokat és rosszindulatú hackereket.


 

A Zyxel új Otthoni Kiberbiztonsági megoldásával immár az otthonokban lévő összes csatlakoztatott eszköz védelem alá kerül. A tajvani Zyxel a Szélessáv Világfórumon mutatta be, milyen fejlett funkciókat alkalmaz a biztonságos böngészés, anti-tracking, tartalomszűrés, szülői felügyelet területén, az online fenyegetések kiszűrésére. A Zyxel portfoliójába bekerült az eddigieknél akár nyolcszor gyorsabb 11ax WiFi termékcsalád valamint egy mesterséges intelligencia alapján működő WiFi analitikai megoldás is.

 

A technológia fejlődésével egyre több nagy sávszélesség igényű eszköz és alkalmazás kerül az előfizetők birtokába, így a szolgáltatóknak már nem elegendő alapszintű kapcsolódást nyújtani” – mondta el Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. „A legújabb ajánlatunkkal a szolgáltatók sokkal többet nyújthatnak a nagy sávszélességnél, hiszen a fogyasztók biztonságos és kiemelkedő felhasználói élményre vágynak, akár otthoni vagy üzleti felhasználásról legyen szó.”

 

Szintén ezen a rendezvényen mutatták be Zyxel új 10Gigabites GPON end to end megoldását is, amivel áthidalhatók például a 4K streaming,
HD
TV és Virtuális illetve Kiterjesztett Valóság által okozott kihívások.