Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.cloudmanager.hu
Szerver/Üzlet
sulaki - 2018-10-19

Három újdonság...

Magyarország legújabb webáruháza, az Alza idén is hamarabb kezdi a karácsonyt versenytársainál. És nem csak akciókkal csábítja rajongóit: új fejlesztésekkel további kényelmi szolgáltatásokat vezet be a magyar piacra. Így az Alza tovább erősödik a piacon: mobilapplikációjával, átvételi pontjaival és megkerülhetetlen ajánlataival, árakcióival könnyen a vásárlók kedvencévé válhat.

 

Már októberben indul a kedvezményekkel támogatott karácsonyi bevásárlási láz. Október 28-ig az Alza 12 500 Ft feletti vásárláshoz ingyenes házhozszállítást kínál. Az akciós ajánlat egy kuponkóddal érhető el webfelületen, így a webes árak összehasonlításánál nem kell külön még pluszban a házhozszállítás költségével számolni. Az annyi tehát annyi marad – a vásárlók döntését ezzel is leegyszerűsíti az Európa-szerte terjeszkedő cseh webáruház.

 

Ugyanebben az időben, egészen november elsejéig tart a karácsonyt megelőző vásárlásokat támogató, az előrelátó ajándékbeszerzőknek kedveskedő ingyenes vásárlás akció, amellyel a szerencsés nyertes visszanyerheti bevásárlásának árát: ingyenes bevásárlást nyer kupon formájában, melyet későbbi vásárlásainál tudja felhasználni. 26 ezer forintos vásárlás után az Alza applikációjának segítségével lehet részt venni a játékban, és a megrendelés értékének megfelelő kupon visszanyerésével a szerencsés nyertes tovább vásárolhat az Alzából – ingyen.

 

Folytatódik azAlzaboxok telepítése, amelynek segítségével a telepítési pontokon a nap 24 órájában vehetik át a vásárlók megrendelt termékeiket. Így már a hatodik Alzaboxszal bővül Budapest különböző pontjain az átvétel lehetősége. Ezzel Csepel, Pesterzsébet, Kőbánya, a Pesti út, az Örs vezér tere után már Békásmegyeren, a Pünkösdfürdő 52-54. szám alatt is elérhetővé válnak a megrendelt termékek.