Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2018-09-10

Egy vásárlói esemény, három nap: idén szeptemberben is az akcióké a főszerep! Akár 40 százalékkal olcsóbban hozzájuthatunk a kinézett termékekhez  

Az eMAG kínálatában egész évben találkozhatnak a vásárlók jobbnál jobb akciókkal és kiemelt termékkategóriákkal, azonban az Árak Forradalmához hasonló események a régióban meglehetősen ritkák. A korábbi évek eredményei azt mutatják, hogy fogyasztói oldalról van igény az ilyen jellegű alkalmakra, ezért az eMAG.hu, hazánk legnagyobb látogatottsággal rendelkező online webáruháza ebben az évben is megrendezi a háromnapos Árak Forradalmát. Hasonlóan a Black Friday napjához, az eMAG weboldala éjfélkor elsötétül és az esemény első napján, a kora reggeli órákban válik újra elérhetővé.

 

Az eMAG idén ősszel ismét megrendezi az év első nagy „vásárlói fesztiválját”: az Árak Forradalmára idén szeptember 11. és 13. között kerül sor. A három nap során az online kereskedő számos kategórában, igazán komoly akciókkal kényezteti a vásárlóit. Az akár 40%-os árengedmény főként mobiltelefonokra, számítástechnikai eszközökre, szórakoztatóelektronikai cikkekre és háztartási gépekre vonatkozik, ezek mellett a webáruház több más kategóriájában is találkozhatunk majd elképesztően jó ajánlatokkal. A szeptemberi hónap legnagyobb online vásárlási fesztiválja során tehát valóban ütős kedvezményeket találhatunk, melyeket otthonról, vagy akár utazás során is kényelmesen és egyszerűen lehet majd vadászni az eMAG.hu weboldalon, illetve az okostelefonos alkalmazáson keresztül.

 

„Az Árak Forradalma egy igazán kivételes esemény, ugyanis a három napos időszakban a vásárlók igényeit szem előtt tartva, számos kategórában készülünk a kiemelkedően erős kedvezményeinkkel. A tavalyi évhez hasonlóan bízunk abban, hogy akcióinkkal, illetve a nyáron bevezetett, akár 24 órán belüli eCredit áruhitellel az oldalra látogatók hozzájuthatnak régóta vágyott termékekhez, melyekre háztól házig garanciát és díjmentes, 30 napos visszaküldést vállalunk. Emellett a vásárlóknak lehetőségük van arra is, hogy még a termék kifizetése előtt, a futár jelenlétében kicsomagolhassák és megtekinthessék a megrendelt árucikket, így teljeskörű és megbízható szolgáltatást nyújtunk.” – nyilatkozta Györke Ádám, az eMAG marketing igazgatója.

 

Ha régóta vágyik egy laptopra, ami megkönnyítve a mindennapokat, hasznos társ lehet a tanévkezdés során, vagy szüksége van háztartási kis- és nagygépekre ahhoz, hogy konyháját felkészíthesse az őszi és téli ünnepek megpróbáltatásaira, érdemes figyelemmel kísérnie az Árak Forradalmát. Ugyan ki ne szeretne olcsóbban hozzájutni a régóta kiszemelt termékekhez, melyeket akár ingyen is házhoz szállítanak?