Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk a HTC
www.cloudmanager.hu
Barkács
sulaki - 2018-08-02

Maradva a technikai beállítottságunk mellett, szélesítjük a portfóliónkat és elindítjuk a barkács rovatunkat is  

Maradva a technikai beállítottságunk mellett, szélesítjük a portfóliónkat és elindítjuk a barkács rovatunkat is.

Vannak mérföldkövek az ember életében ilyen lehet a gyerekvállalás, a költözés, vagy egy kellemes elfoglaltság felértékelődése. Szerkesztőségünk életében is pont ez a 3 dolog történt, persze egyénileg más és más sorrendben. Illetve azt tapasztaljuk, hogy a kezdeti számítástechnikai, a mobil eszközökről szóló és a szórakozás rovatunk cikkeinek olvasottsága mellé felzárkózott az üzleti és autós érintettségű írásműveink nézettsége is.

Ezért úgy döntöttünk, hogy maradva a technikai beállítottságunk mellett, szélesítjük a portfóliónkat és elindítjuk a barkács rovatunkat is. Amely az eddigiekhez hasonlóan hírekkel és tesztekkel is fog szolgálni. Szerzőtársaim is, és én is szeretjük megoldani a szűkebb környezetünkben felmerülő akár szereléssel is járó problémákat, illetve szívesen próbálunk ki új barkács gépeket is.

Ezért kedves olvasóink ne csodálkozzanak, ha nemsokára feltűnik majd lakár egyamellázó gép teszt, vagy kipróbálunk egy összecsukható munkaasztalt és megírjuk a tapasztalatainkat.

 

Érdekességek
padmin - 2019-11-04
Főnökválság van Magyarországon? Meglepő eredményeket hozott egy új felmérés, kiderült, mire érdemes figyelni a cégeknek

Egyre inkább a hatékonyságnövelés és a wellbeing kerül az irodafejlesztési projektek középpontjába, de mit várnak a munkavállalók? Igaznak bizonyul a közhely, miszerint nem minden a jó fizetés: a dolgozók több mint 50% hajlandó lenne lemondani keresetének egy részéről egy jobb vezetőért.

Érdekességek
padmin - 2019-10-25
Jobb és drágább notebookokat vesznek a magyarok, mint tavaly

Négy éve még 120-150 ezer forintért, idén azonban már átlagosan 223 ezer forintos bruttó áron választottak noteszgépeket a vásárlók a Notebook.hu-nál - ami mintegy 23 ezer forinttal magasabb a hazai átlagnál. Érdekesség, hogy jelenleg a gamer készülékek népszerűsége hajtja előre a legjobban a magyar piacot.