Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.cloudmanager.hu
Barkács
sulaki - 2018-08-02

Maradva a technikai beállítottságunk mellett, szélesítjük a portfóliónkat és elindítjuk a barkács rovatunkat is  

Maradva a technikai beállítottságunk mellett, szélesítjük a portfóliónkat és elindítjuk a barkács rovatunkat is.

Vannak mérföldkövek az ember életében ilyen lehet a gyerekvállalás, a költözés, vagy egy kellemes elfoglaltság felértékelődése. Szerkesztőségünk életében is pont ez a 3 dolog történt, persze egyénileg más és más sorrendben. Illetve azt tapasztaljuk, hogy a kezdeti számítástechnikai, a mobil eszközökről szóló és a szórakozás rovatunk cikkeinek olvasottsága mellé felzárkózott az üzleti és autós érintettségű írásműveink nézettsége is.

Ezért úgy döntöttünk, hogy maradva a technikai beállítottságunk mellett, szélesítjük a portfóliónkat és elindítjuk a barkács rovatunkat is. Amely az eddigiekhez hasonlóan hírekkel és tesztekkel is fog szolgálni. Szerzőtársaim is, és én is szeretjük megoldani a szűkebb környezetünkben felmerülő akár szereléssel is járó problémákat, illetve szívesen próbálunk ki új barkács gépeket is.

Ezért kedves olvasóink ne csodálkozzanak, ha nemsokára feltűnik majd lakár egyamellázó gép teszt, vagy kipróbálunk egy összecsukható munkaasztalt és megírjuk a tapasztalatainkat.

 

Autó
padmin - 2019-10-15
FELVILLANYOZÓ JÖVŐT ÍGÉR A LEXUS TOKIÓBAN

A világ legzöldebb vezető luxusautógyártója a Lexus izgalmas, a Tokiói Autószalonon debütáló tanulmányautóról osztott meg részletfotót – ez lehet a márka első akkumulátoros elektromos autója?A világ legfejlettebb, negyedik generációs öntöltő hibrid elektromos hajtásával a városi kompakt modelltől a