Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
sulaki - 2018-05-28

A Braun és a világ egyik legnagyobb játékkiadója összefogott, így Magyarországon is elérhető a különleges ajánlatuk, ami lehetővé teszi, hogy a borotválkozás és a videójáték öröme összekapcsolódjon.

 

Mit jelent ez pontosan?

 

Aki augusztus 31-ig vásárol a kampányban részt vevő Braun terméket, kap egy játékkódot, amivel most 1 hónapig ingyenesen játszhat az EA Games játékaival. Az Electronic Arts a világ egyik legnagyobb játékkiadója, olyan népszerű videojátékokat készítettek, mint a Sims-sorozat, a Battlefield játékok vagy éppen a Need for Speed-széria. Az ajánlat Xbox One-on és
PC
-n is elérhető. Ráadásul, aki csatlakozik a Braun és az EA-játékok akciójához a hivatalos megjelenés előtt próbálhatja ki az EA-játékokat, és 10 százalék tagsági kedvezményt is kap.

 

Milyen termékkel használhatom a kedvezményt?

 

A férfiak 44 százaléka találja meg annak a módját, hogy könnyebbé tegye a borotválkozási rutinját, 31 százalékát foglalkoztatja, hogy minél kevesebb eszközt kelljen használnia, és 26 százalékuk a többfunkciós termékeket részesíti előnyben - derül ki a Braun egy korábbi felméréséből. A férfiak 54 százaléka keres olyan megoldást, amellyel időt spórolhatnak a borotválkozás során. A Braun Series 3 borotvái sok időt megspórolnak a használójának, így több időt lehet az EA Games játékaival tölteni.

 

A Braun Series 3 ProSkin borotvátpéldául a zuhany alatt, illetve borotvahabbal vagy -zselével is lehet használni. A speciális középső trimmelője a MicroComb technológiával megragadja a kuszán növő szőrszálakat a gyors, alapos borotválkozásért, és a hosszabb és rövidebb szőrszálakat egyszerre távolítja el. A három egymástól függetlenül mozgó vágó-elem és a két SensoFoilsTM által kialakított korszerű borotválkozó rendszer minden arckontúrt könnyedén elér, így kényelmes és gyors borotválkozást biztosít. Az extra pontosságú trimmer és ergonomikus fogás ideális a könnyed borotválkozáshoz.

 

Ráadásul a világ egyetlen 3 funkciós, alkoholalapú tisztító- és töltőegysége higiénikusan tisztítja, tölti és keni a borotvát. Az alkoholos tisztítófolyadék használata pedig tízszer higiénikusabb, mint a csak folyó vízben történő tisztítás.