Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
Sulaki - 2018-05-23

A Magyar Hidrogén és Tüzelőanyag-cella Egyesület május 23-ánt  sajtótájékoztatóval egybekötött előadást tartott, ahol bemutatásra került a hidrogén, mint a jövő potenciálisan legfontosabb zöld energiahordozója...

 

Az Üzemanyagcella- és Hidrogéntechnológiai Közös Vállalkozás (FCH JU) és a szervezet 10. éves konferenciája

 

Az Üzemanyagcella- és Hidrogéntechnológiai Közös Vállalkozás (FCH JU) egy egyedülálló partneri hálózat, amely támogatja az üzemanyagcella és a hidrogén energiatechnológia területén folyó európai kutatásokat, technológiai fejlesztéseket és bemutatókat (RTD). A szervezet célja e technológiák piaci bevezetésének felgyorsítása, és az alacsony széntartalmú energiarendszerként történő alkalmazásukban rejlő lehetőségek feltárása.

Az FCH JU 10. éves konferenciáját 2018. május 28-án rendezik meg Bulgáriában, Szófiában az EU Tanács bolgár elnökségének égisze alatt. Az FCH JU – helyi partnereivel, a Magyar Hidrogén és Tüzelőanyag-cella Egyesülettel és a Magyar Tudományos Akadémia Természettudományi Kutatóközponttal közösen – a Hidrogén Csúcstalálkozó előzetes eseményeként Közép- és Kelet-Európában, Budapesten, Temesváron és Szófiában is bemutatja a hidrogén üzemanyagcellás autókat. A budapesti rendezvény fő célközönsége a politikai döntéshozók, az illetékes hatóságok, a média képviselői és a legfontosabb érintett vállalatok képviselői voltak.

 

A fényképek készítéséhez használt HTC U11 telefont a HTC biztosította.