Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2018-04-09

Ingyen megkaphatják a Kisvállalati Marketing Biblia című könyvet azok a vállalkozók, akik elmentek szavazni vasárnap – ígérte a könyv szerzője

Ingyen megkaphatják a Kisvállalati Marketing Biblia című könyvet azok a vállalkozók, akik elmentek szavazni vasárnap – ígérte a könyv szerzője.

Aki vasárnap elmegy szavazni - függetlenül attól, hogy kire voksolt –
e-book
formájában ingyen letöltheti a Kisvállalati Marketing Bibliát. Ezzel szeretné szavazásra ösztönözni a vállalkozókat a könyv szerzője, Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő.

„A sikeres vállalkozók egyik legfontosabb értéke az önállóság, az autonómia. Ők soha nem a szidják a körülményeket, hanem amennyire lehet alakítják. Például azzal, hogy elmennek szavazni. Én biztos elmegyek és erre biztatok minden vállalkozót” – mondta Wolf Gábor a kezdeményezéséről.

A „kortes” könyv a www.marketingcommando.hu/valasztasok#
internet
oldalon érhető el. A letöltés feltétele mindössze egy „becsületszó”, hogy részt vettünk a választáson, majd egy egyszerűsített regisztráció után azonnal megkaphatjuk a könyvet. A könyv csak a szavazás napján érhető el urnanyitástól urnazárásig, azaz reggel hat órától este hét óráig.

A könyv egy könnyen érthető, nagyon gyakorlatias marketing kézikönyv vállalkozásoknak, rengeteg példával, esettanulmányokkal, útmutatókkal. Igazi bestseller, vezette a Bookline.hu üzleti könyv sikerlistáját, ezidáig 20 ezer példányban kelt el.