Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.cloudmanager.hu
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2018-03-09

A Thomson Reuters főként innovatív fejlesztései, társadalmi felelősségvállalása és környezeti hatása miatt ismerte el a vállalatot

A Xerox 2011 óta immár hatodik alkalommal került fel a Thomson Reuters 100 Legjobb Tech Vezető (Top 100 Global Tech Leaders, korábban Top 100 Globális Újító) listájára. A Xerox különösen kiemelkedően teljesített a szabadalmaztatás, a társadalmi felelősségvállalás és a környezeti hatások területén.

 

A Top 100-as listára felkerült cégek mind próbálnak valamiféle megoldást találni a világ problémáira a legújabb technológiák felhasználásával” – mondta Alex Paladino, a Thomson Reuters Technology Practice Group globális ügyvezetője. „Nemcsak korszakalkotó ötleteik vannak, de a megvalósításhoz szükséges eszközök is ott vannak a kezükben.”

 

A Thomson Reuters 5000 techcég közül a Top 100 kiválasztásához egy új algoritmust használt, mely lehetővé tette a pénzügyi teljesítmény, a vezetői és befektetői bizalom, a kockázat és ellenállóképesség, a humánus és társadalmi felelősségvállalás, a környezeti hatás és a reputáció vizsgálatát.

 

A Xerox története bizonyítja, hogy innovációink mindig is társadalmi és környezeti szempontokat figyelembe véve valósultak meg” – mondta Steve Hoover, a Xerox műszaki vezérigazgatója. „Egy új technológiai mérföldkőhöz értünk, a fizikai és a digitális világ találkozópontjához, mely képes lesz teljesen megváltoztatni mindennapi munkánkat.”

 

 

 

A Palo Alto Research Center (PARC), a Xerox Research Centre of Canada és a Wilson Center for Research and Technology folyamatosan azon dolgozik különböző kutatási és fejlesztési tevékenységeivel, hogy megteremtse a következő generációs digitális munkahelyeket, a munkafolyamatok automatizációját és a dokumentumnyomtatáson túli területeket. Tavaly a vállalat bevezette a piacon a ConnectKey platformot, mellyel a nyomtatók és a multifunkciós eszközök összekötése megvalósult, és okos eszközökként mint munkahelyi asszisztens funkcionálhatnak. A Xerox alkalmazásfejlesztőkkel is együtt dolgozik, hogy a cég nyomtatókra készült applikációi a mindennapos irodai tevékenységeket koordinálják és automatizálják.

A Xerox

A Xerox (NYSE: XRX) világszerte több mint 160 országban jelen lévő, vezető technológiai vállalat, amely amely élen jár a világot megújító innovációban. Üdvözöljük és támogatjuk a papíralapú és a digitális megoldások integrációját, valamint az egyre magasabb szintű mobilitásra való törekvést. Innovatív nyomtatási technológiáinkkal és intelligens munkahelyi megoldásainkkal megkönnyítjük az emberek számára a kommunikációt és a munkavégzést a mindennapokban.

 

A Xerox Magyarország Kft. több mint 25 éve kezdte meg működését hazánkban. A közép-kelet-európai országokat, tömörítő CITG régió szerves része, továbbá a piac meghatározó szereplője. A magyar leányvállalat elsődleges profilját a gép, kellékanyag és papír kereskedelem mellett a magas színvonalú üzemeltetési- és szervíz szolgáltatások, illetve az innovatív dokumentumkezelési megoldások képezik.