Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
Sulaki - 2018-02-20

Az AmpeGo digitális szórólapként is működik

Cégeknek instant mobilalkalmazást, a vásárlóknak információs térképet és előnyöket kínál egy új magyar startup fejlesztése. Az AmpeGo-ban intelligens térkép, navigáció, kuponajánlatok, hűségkártya-tároló, és digitális idegenvezető is helyet kapott.

Magyarországon a lakosság több mint fele, közel hatmillió ember használ okostelefont. Ez az eszköz nemcsak kommunikációs szerepet tölt be az életünkben, hanem az információszerzés egyik alappillérévé nőtte ki magát. Egy új magyar startup terméke, az AmpeGo nevű alkalmazás legfőbb előnye, hogy segít a felhasználóknak eligazodni a hétköznapokban, ezzel időt és pénzt spórolva mindenkinek,összekötő kapcsot teremtve az üzletek között.

Az applikációban megtudhatjuk, hogy milyen látnivalók, múzeumok találhatók a közelünkben, hol van a legközelebbi gyógyszertár, állatorvosi rendelő vagy ATM, de rákereshetünk a parkolókra – amivel automatikus zónakód felismeréssel parkolhatunk, visszanavigálhatunk a kocsinkhoz. Ne fizessünk, hamár nem parkolunk, ezért jelez nekünk, ha nem állítottuk le a parkolást. Időzíthető a parkolási idő. Kedvezményesen is parkolhatunk vele. Rögzíthetjük, akár felhőben is hűségkártyáinkat, hogy azokat ne kelljen mindenhová cipelni, telefoncserénél is meglegyen.

Az applikáció letöltése ingyenes, és jelenleg 1300 üzlet kínálatából válogathatunk. Horváth Péter, az AmpeGo megálmodója elmondta: a vállalkozók marketingeszközként is használhatják az appot. Amivel jelentősen csökkenthetik az eddig megszokott reklám kiadásaikat, növelik a bevételeiket, amivel új értéke a kapnak a vásárlóik.

Önkormányzatoknak is ajánljuk ezt a rendszert. Turistákat, lakosokat az online feleletről gyorsan elérik az információikkal. Legyen egy látnivaló, vagy egy csőtörés. Elkészítjük nekik a településüket bemutató rövidfilmüket.

„A cégeknek nem kell egyedi mobilapplikációt fejleszteniük, mert mi már megtettük helyettük. Akár több ezer üzletet is felhelyezhetnek az applikáció térképére.  Az AmpeGo-n keresztül multimédiás üzeneteket küldhetnek a felhasználóknak, naprakészen frissíthetik és személyre szabhatják a profiljukat egy egyszerű online felületen keresztül” – fogalmazott az ötletgazda, Horváth Péter.

Példaként azt említette, hogy ha valaki betér egy bevásárlóközpontba, az üzletek digitális szórólapot küldhetnek neki az aktuális ajánlatokról.

„Az üzletek nyereményjáték létrehozásával, kuponok megosztásával, vagy a közösségi médiában történő megosztáskéréssel a lehető legkönnyebben tudnak új ügyfeleket szerezni, és ezzel növelhetik népszerűségüket” – tette hozzá.

Az AmpeGo segítségével a cégek többet spórolhatnak, mint amennyibe az applikációs csomag kerül, ugyanis a szolgáltatás igénybevételével olcsóbban vásárolhatnak a partnereknél, használhatják a G4 Partner Klub mobilflottáját és pénzvisszatérítésre is van lehetőség. Az AmpeGo a te céged applikációja is, bármikor cserélheted a tartalmaidat, képeidet, videó üzeneteket is küldhetünk vele.

Az 5 legfőbb ok arra, hogy miért éri meg csatlakoztatni egy üzletet a rendszerhez:
1. Légy mindig fókuszban a meglévő és leendő ügyfelek számára!
2. Juttasd el ajánlatod közvetlenül a vásárlókhoz!
3. Reklámozd céged, növeld bevételed!
4. Növeld a vásárlói elégedettséget!
5. Lépj ki a tömegből, juss előnyhöz a versenytársakhoz képest!

Mi több, az érdeklődő cégek kapcsolódhatnak Magyarország egyik legnagyobb törzsvásárlói rendszeréhez (1,5M), akár saját arculatú kártyával is. Ezzel a vásárlók a kártya használatkor az adott üzletnek teremtenek ingyenes reklámot.