Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2017-11-16

Okosórák és okosotthon megoldások akár 50 százalék kedvezménnyel

A Black Friday alkalmából 35-50% kedvezménnyel kínálja autós navigációit, fedélzeti kameráit, aktivitásmérőit és futóóráit, valamint MioSMART otthonfelügyeleti megoldásait a Mio. A műholdas navigációiról közismert márka idén is számos újdonsággal jelentkezett. Érdemes szétnézni a csúcskategóriás, könnyen kezelhető okoseszközök között, ha biztonságos, de egyszerű megoldásokat keresünk stílusos kivitelben.

Egészségprogram okosan

A Mio MiVia Essential 350 aktivitásmérő az életmód-váltók ideális okoseszköze. Abban segít, hogy napi tevékenységeinket megtartva, apróbb változtatásokkal tudjunk jobban figyelni az egészségünkre. Ez az első, beépített EKG-érzékelővel rendelkező aktivitásmérő csuklópánt, amely az innovatív NASA EMD technológiát használja. Pontosságban túltesz az optikai pulzusmérőkön: egy mindössze 2–10 másodperces méréssel feltérképezi az egészségi állapotunkat, majd mélylégzést tanít, számlálja a lépéseinket és monitorozza az alvásunkat is, hogy a változás biztosan megtörténjen.

A Mio MiVia Run 350 a tökéletes futótárs. Azok járnak vele jól, akik a futás során valóban fejlődni szeretnének. Az óra igazi szenzációja a személyi edző funkció, amely nemcsak kijelzi az eredményeinket, de személyre szabott napi edzési javaslatokat is ad fittségi szint, az előző edzések lefolyása és adatai alapján.

Mio MiVia Essential 350 és a Mio MiVia Run 350 a Black Friday alkalmával akár 40% kedvezménnyel kaphatók.

Biztonságban az úton

A Mio navigációit a mindennapi pörgéshez tervezték. Nem csoda, hogy gyorsan és egyszerűen visznek el a célig, hiszen folyamatosan több millió autós tapasztalatait használják. Biztonságunkra hasznos funkciók figyelnek: sebességmérő-kamera figyelmeztetések és fejlett vezetéstámogató rendszer (ADAS). Az eszközöket térkép nélkül - bérelhető térképpel - vagy előre telepített, az eszköz teljes élettartama alatt évente többször frissülő Európa térképpel is megvehetjük.

A Mio fedélzeti kamerái egész úton harmadik szemként vigyáznak ránk. Ha kimerülten vagy sötétben vezetünk, különösen jól jönnek a fejlett vezetéstámogató rendszer jelzései vagy a fáradság-figyelmeztetés. A kiváló minőségű felvételt készítő, Full
HD
felbontású, G-szenzorral és a legjobb üveglencsékkel felszerelt kamerák dupla kamera funkcióval és WIFI és
Bluetooth
kapcsolattal is kaphatók.


A Mio kamerák és navigációk a Black Friday-on akár 35% kedvezménnyel is elérhetők.

Okosotthon gombnyomásra

A lakás biztonságára figyelő érzékelők és kamerák nagy előnye, hogy könnyen, vezeték nélkül felszerelhetők, a felvételek másolatai pedig biztonságos helyre, személyi felhőátjáróba kerülnek. A kezelésük is egyszerű: minden MioSMART eszközt ugyanazzal az alkalmazással irányíthatunk. A MioSMART otthonfelügyeleti rendszer tagjai ezen a napon akár 50% kedvezménnyel megvásárolhatók.

A Mio eszközök az alábbi áruházakban és webáruházakban vásárolhatók meg kedvezményesen: Extreme Digital, eMAG.hu, Expert Digital, Mall.hu, Best Byte, Ramiris hálózat.

Az Extreme Digital-ban a Black Friday időpontja 2017. november 17.