Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2017-10-26

A Seagate az új Exos szériával új fejezet nyit az nagyvállalati és adatközpontos felhasználásra szánt merevlemezeknél

A Seagate bejelentette, Az adatok egyre növekvő digitális létezésünk lételeme. Az elmúlt 30 év során meghatározó volt az emberi élet minden aspektusára nézve és azt mondhatjuk, hogy globálisan az adatok tárolása iránti igény folyamatosan növekszik. Az okoseszközöktől a nagyméretű intelligens rendszerekig óriási mennyiségű adat keletkezik minden pillanatban, ami alapvetően hozzájárul világunk fejlődéséhez. Ezt nevezzük adatszférának. A Seagate örömmel fogadja a folyamatos kihívásokat az újonnan gyártott Enterprise Datasphere Fleet megoldásokkal. A Seagate Datasphere Fleet része az Exos™ családba tartozó merevlemezek, melyek a világ leggyorsabb és legnagyobb kapacitású merevleezei jelenleg és a Nytro® termékcsalád
SSD
meghajtóit, melyek villámgyors sebességet és biztonságos, megbízható széleskörű adattárolást biztosítanak számos vállalatnak. Mindkét termékcsalád elérhető a 
Seagate Secure™ védelemmel, a Seagate Enterprise Datasphere Fleet bizonyos modelljei megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak és megőrzik az emberiség legértékesebb adatait.

Mindegyikük célja, hogy a folyamatosan növekvő adatmennyiség dimenzióját menedzseljék, folyamatosan lépést tartsanak velük és a digitális élet számos pontján támogassanak minket. Az intelligens energiahálózatoktól egészen az élet védelmét támogató orvosi kutatásokig és még számos területen, a Seagate büszke arra, hogy ügyfeleit és partnereit a legmodernebb technológiákkal segíti, hogy üzleti tevékenységének előmozdításában, több milliárd ember hétköznapi életében és vállalkozások számára olyan megoldást nyújt, amelyekkel élő adatokat varázsolhatnak elő a lemezekből.

A Seagate Exos Enterprise merevlemezek többfajta alkalmazás, munkaterhelés és tier adattárolókba kínálnak maximális hatékonyságot. Kiemelik ezek közül a skálázható kapacitást, amellyel kihasználható az adatszféra ereje, biztosítva a legjobb teljesítményt és a legmagasabb kapacitást a vállalati adatközpontok számára a piacon elérhető leghatékonyabb és költséghatékony adatközpontok számára egyaránt. Az Exos meghajtók 24 órás munkaterhelésre készültek, így az adatközpontok tervezői és az informatikai szakemberei a megbízható teljesítménnyel, sziklabiztos megbízhatósággal és maximális biztonsággal tudják felépíteni a lehető legjobb üzemeltetési költséget (TCO).

 

Az Exos X osztályú vállalati merevlemezeket hyperscale hatékonyságra és folyamatosan fejlődő biztonsági elvárásokra tervezték. Bármikor támaszkodhatunk az Exos X-re a maximális kapacitás/denzitás, méretezhetőség, hatékonyság és biztonság terén. Valamint az Exos X a legújabb nanoméretű technológiát alkalmazza a gyorsan fejlődő felhő és a nagyméretű adatközpont-architektúrák alapjainak továbbfejlesztésére.

 

Az Exos E-osztályú vállalati merevlemezek a hatalmas kapacitást biztosítják, hogy az adatszféra magjai legyenek. Kivételes tárolási sűrűség, hatékonyság és minőséget nyújtanak az igényes 24/7 műveletekhez, az Exos E merevlemezek lehetővé teszik az adatközpontok tervezőinek és az informatikai szakembereknek, hogy megbízható teljesítményt, szilárd megbízhatóságot és katonai szintű biztonságot nyújtsanak.