Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2017-10-20

2017. november 3-ig várják a legfeljebb 250 főt foglalkoztató cégek nevezését

A Szerethető Munkahely Díj célja, hogy összegyűjtse és bemutassa azokat a hazai kis- és középvállalkozásokat, ahol valóban jó dolgozni. Az idén először meghirdetett pályázatra kevesebb mint két hónap alatt több mint 300 cég jelentkezett.

 

2017. november 3-án éjfélig lehet nevezni a Szerethető Munkahely Díjra. A pályázatra azoknak a legfeljebb 250 főt foglalkoztató hazai cégeknek a jelentkezését várják, ahol a vezetők és a dolgozók egyaránt úgy érzik: az ő cégükhöz jó bemenni dolgozni.

 

A díjat a DreamJo.bsújgenerációs állásportál szeptemberben azzal a céllal indította el, hogy megmutassa, Magyarországon is vannak olyan cégek, ahova örömmel járnak be a munkatársak. A díjra országszerte nagy az érdeklődés: eddig 14 településről több mint 350 cég kollégái jelezték, hogy ők szeretik a munkahelyüket.

 

Örömmel tapasztaltuk, hogy százával akadnak Magyarországon olyan cégek, ahol vezetők és munkavállalók egyaránt szeretnek dolgozni. Könnyű döntés volt meghosszabbítani a nevezési határidőt, hiszen a díjat azért indítottuk el, hogy bemutassunk azokat a vállalatokat, akik megbecsülik a munkavállalóikat, és ez által jó példát mutatnak minden munkáltató számára” – mondta Balogh Péter, a DreamJo.bs alapítója.

A céges profilokat 2017. november 3-ig lehet regisztrálni a szerethetomunkahelyek.hu oldalon, a nevezés díjmentes. A közönségszavazás 2017. október 25-én indul, a TOP 100 céget 2017. november 24-én, egy zártkörű állófogadás keretében mutatják be. Ezek a vállalaltok egy évig viselhetik a Szerethető Munkahely címet, továbbá egy kisorsolt vállalatot 500.000 forint értékű csapatépítő csomaggal, három céget pedig toborzási csomaggal ajándékoz meg a Dreamjo.bs.