Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
sulaki - 2017-10-17

A PayPal és a Mastercard évek óta közösen dolgoznak a fizetés folyamatának optimalizálásában rejlő lehetőségek hasznosításán

A PayPal és a Mastercard között létrejött új megállapodás egyszerűsíti az online és bolti fizetés folyamatatát, és az egész világon felgyorsíthatja a digitális fizetések elfogadását.

 APayPal és a Mastercard bejelentette, hogyakétvállalatazEgyesültÁllamok, valamint azázsiaiéscsendes-óceániaitérségpiacaiutánglobálisan is kiterjesztidigitális szolgáltatásainak fejlesztésére vonatkozó stratégiaiegyüttműködését.

 

AmegállapodásértelmébenEurópában, Dél-Amerikában, Kanadában, aKözel-Keleten, Észak-AfrikábanésaKaribi-térségbeniselérhetőkleszneka pénzügyi szolgáltatók közösdigitális fizetési megoldásai.

 

A PayPal és a Mastercard évek óta közösen dolgoznak a fizetés folyamatának optimalizálásában rejlő lehetőségek hasznosításán, amelynek segítségével értéknövelt szolgáltatásokat nyújthatnak a kártyabirtokosoknak, a pénzintézeteknek és a PayPal ügyfeleinek. Aglobálisterjeszkedés nagyobbválasztékotésrugalmasságotkínálafogyasztóknakapénzügyiügyintézésterületén.

 

“A várakozásainkszerintaMastercarddalkötöttmegállapodásazegészvilágonfelgyorsítjamajdadigitálisfizetésekelfogadását, továbbájavítjamajdazonline, azalkalmazásonbelüli, ésboltokbantörténőfizetésfolyamtatát. Mindezfogyasztókmillióiszámárateszimajdegyszerűbbéésgyorsabbáazökkenőmentespénzügyiügyintézést.” - mondtaGaryMarino, aPayPalkereskedelmivezetője.

 

A megállapodás értelmében a Mastercard alapértelmezett választási lehetőség lesz a PayPal applikációban, a fogyasztók a PayPal fiókjukból mostantól egyszerűen küldhetnek összegeket Mastercard betéti kártyájukra, és lehetővé válik az egyérintéses fizetés az arra alkalmas Mastercard elfogadóhelyen.

 

A fogyasztók számára további előnyt jelent, hogy a kártyakibocsátó banki partnereivel folytatott együttműködései révén a banki alkalmazások segítségével is hozzáadhatják majd Mastercard kártyáikat PayPal fiókjukhoz.

 

A digitalizált Mastercard kártyák használhatók lesznek PayPal pénztárcán keresztül, ami 6,5 millió egyérintéses helyszínen teszi lehetővé a fogyasztók számára a PayPallel történő bolti fizetést.

 

ABraintreerendszeréthasználókereskedők mostantól világszerteegyszerűenintegrálhatjákaMasterpassfizetésimegoldást, amely segítségével a kereskedők az egész világonvásárlóik rendelkezésére bocsáthatják a szolgáltatás kínálta egyszerű fizetési módot.

 

"AzemberekmindenholismerikésmegbíznakMastercardmárkában, függetlenülattól, hogyfizikaivagydigitálisvilágbanfizetnek. APayPallelvalóegyüttműködésünkkibővítésemegerősítielkötelezettségünket, hogyavilágtöbbmilliárdkártyabirtokosaszámáraegyszerű, gyorsésbiztonságosfizetésiélménytbiztosítsunkalehetőlegtöbbeszközönéscsatornánkeresztül.” -mondtaAnnCairns, aMastercardnemzetközipiacokértfelelőselnöke.