Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
sulaki - 2017-07-25

A D850 egy nagy teljesítményű eszköz azok számára, akik nem kötnek kompromisszumot a kivételes képminőség és sokoldalúság terén

A legújabb full-frame, nagy felbontású, szupergyors digitális
SLR
fényképezőgép, a Nikon D850 hamarosan forgalomba kerül.

 

A D850 egy nagy teljesítményű eszköz azok számára, akik nem kötnek kompromisszumot a kivételes képminőség és sokoldalúság terén, beleértve a leendő és a professzionális fényképészeket is, illetve azokat az amatőr fotósokat, akik tájképeket, sporteseményeket, divatfotókat és esküvői képeket készítenek, valamint a multimédiás tartalomkészítőket is.

 

A D850 méltó örököse a D810-nek, amelynek világszerte elismerik kivételes élességét és tiszta képalkotását, valamint gazdag tónus-karakterisztikáját. Ezt az erőteljes, új FX-formátumú digitális
SLR
fényképezőgépet új technológiák, funkciók és teljesítménynövelési megoldások alkalmazásával terveztük, az évek alatt összegyűlő közvetlen felhasználói visszajelzések eredményeit is felhasználva.

A D850 meghaladja a nagy felbontású, szupergyors képességű fényképezőgépet kereső fotósok elvárásait, amelyeknek csak egy ilyen kaliberű Nikon fényképezőgép – NIKKOR objektívekkel – felelhet meg.

 

*A termék megjelenésével kapcsolatos információk egy későbbi időpontban lesznek elérhetők.

 

Ha a Nikon díjnyertes termékeiről bővebb tájékoztatást szeretne kapni, látogasson el a következő webhelyre: www.europe-nikon.com.