Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
sulaki - 2017-01-19

A Google Analytics 360 Suite csak a Google által minősített partnereken keresztül érhető el

A Google Analytics az egyik legismertebb és legelterjedtebb eszköz a weboldalak látogatási adatainak mérésére, e-kereskedelmi webhelyek teljesítményének követésére és elemzésére. A Google prémium terméke az Analytics 360 Suite egy professzionális felhasználásra szánt termékcsomag, ami biztosítja a marketingszakemberek számára azokat az információkat amik a bevétel növekedéséhez vezethetnek. A termék segítségével pontos adatok gyűjthetők az összetett vásárlási folyamat egyes pillanatairól, amelyek elemzése a marketing tevékenység hatékonyabbá tételében, a megfelelő stratégiák kialakításában és az eladások növelésében segíti a vállalkozásokat.

 

A Google Analytics 360 Suite csak a Google által minősített partnereken keresztül érhető el. Ahhoz, hogy egy ügynökség ilyen partnerré váljon, szigorú elvárásoknak kell megfelelnie.

 2016. decemberében a Google két Premium Partner ügynöksége, az INTREN és a JabJab Online Marketing is megszerezte a minősítést, így hazánkban és a régiónkban is jogosultak a Google Analytics 360 Suite termékeinek értékesítésére, a tanácsadás és az összetett bevezetési folyamat támogatása mellett. Ezzel az itthoni online vállalkozások számára lényegesen egyszerűbbé válik a Google termékportfoliójának teljes körű kihasználása.

 "Nagyon örülünk, hogy Magyarországon is erősödik az igény a ​kifinomult analitikai eszközök iránt, és hogy mind ügyfél oldalról, mind ügynökségi oldalról vannak olyan partnereink, akik tudják, hogy ez jó befektetés számukra. Gratulálunk a partnereknek, ​és nagyon reméljük, hogy sok cég eredményességét fogja javítani ez a termék Magyarországon is." - mondta Heal Edina a Google Magyarország vezetője.