Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2016-12-01

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján a digitális földfelszíni televíziós platformon is nézhető lesz az RTL Spike

A több mint 750 ezer háztartásban elérhető MinDig TV nézői december 1. és január 2. között kódolatlanul érhetik el a Viacom csoport legújabb csatornáját, az RTL Spike-ot. Január 2-át követően a csatorna a MinDig TV Extra Aktív+ csomagjában, a 64. programhelyen lesz elérhető.

 

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodása alapján a digitális földfelszíni televíziós platformon is nézhető lesz az RTL Spike, a Viacom csoport legújabb általános szórakoztató csatornája.A több mint 750 ezer háztartásban elérhető MinDig TV nézőiszámára december 1. és január 2. között kódolatlanul, előfizetés nélkül elérhető lesz az új csatorna.

 

A Spike az Egyesült Államokban már sikeres kábelcsatorna, melynek európai bevezetésében Magyarország az elsők között van. Az idehaza RTL Spike néven induló, fiatal felnőtteknek szóló, hiánypótló csatornán sikersorozatok, idehaza még nem látott, vadonatúj tartalmak és hazai gyártású műsorok egyaránt helyet kapnak.

 

A MinDig TV nézői az egyhónapos ingyenes időszakban az RTL Spike-on olyan szórakoztató programokkal és sorozatokkal találkozhatnak, mint például A visszatérők, a Sötét árvák, Top Gear, Bellator MMA, valamint az RTL Spike bemutatja: Playback párbaj című saját gyártású műsor.

 

Az RTL Spike az E jelű multiplexen lesz fogható a 64. csatornán. A vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített
DVB-T
tunerrel rendelkező tévékészüléken.