Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2016-10-21

Megkapta a Milestone XProtect Corporate 2016 R2 és Milestone XProtect Professional 2016 R2 minősítéseket

A QNAP® Systems, Inc. bejelentette, hogy a TVS-EC2480U-SAS-RP (R2) és a TS-EC2480U (R2) megkapta a Milestone XProtect Corporate 2016 R2 és Milestone XProtect Professional 2016 R2 minősítéseket. Ezek garantálják, hogy a fentebb említett QNAP
NAS
-ok támogatják a first-tier és multi-tier adattárolási megoldásokat a Live & Archive Databases on XProtect® VMS rendszeren, így egy költséghatékony, azonban nagymértékben megbízható, skálázható és üzletileg tervezhető megoldással bővíthetőek a már meglévő rendszerek.


 

A Milestone Systems az
IP
videomegfigyelő rendszerek világviszonylatban piacvezető gyártója. Ezzel a minősítéssel megerősítjük a folyamatos fejlesztések terén való elköteleződésünket, hogy nagyteljesítményű megosztott, bővíthető és egyszerű külső IP tárolási megoldásokat alkossunk” – nyilatkozta Trista Huang, a QNAP termékmenedzsere.


 

A QNAP TVS-EC2480U-SAS-RP (R2) és a TS-EC2480U (R2) erős
NAS
megoldások, melyek
Intel® Xeon® processzorokkal vannak szerelve és akár 240
TB
raw adattárolásra (24 x 10 TB HDDs) is képesek, valamint a bővítőegységeknek köszönhetően ezek több mint 1 520
TB
-ra bővíthetőek. Ezen QNAP NAS-ok által használt felügyeleti rendszerek a Milestone XProtect kombinációjával szinte korlátlan mennyiségű videótartalmat képesek rögzíteni, archiválni, összhangban a
Milestone Serverrel és a Storage Calculatorral. A rendszerintegrátorok és végfelhasználók így már biztos megoldással rendelkezhetnek, amikor megfigyelő- és felügyeleti rendszert építenek az XProtect VMS-sel aTVS-EC2480U-SAS-RP (R2)-re vagy a TS-EC2480U (R2)-re.