Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sulaki - 2016-08-30

Már kereshető a Tinder!

Nincs több felesleges húzogatás, egy magyar fejlesztői csapatnak köszönhetően mától kereshető a Tinder. A TinderHunter rendszerében már elérhetőek a Magyarországon regisztrált felhasználók, akiknek nevét, összes fotóját, életkorát, legutóbbi aktivitásának idejét, bemutatkozó leírását és Instagram-profilját is képes megmutatni az applikáció.

A Tinder ma a legnépszerűbb mobilos társkereső applikáció, Budapesten is közel 80 ezren használják ismerkedésre. Az alkalmazáson belül nagyon egyszerű új kapcsolatokat találni: mindössze annyi az ember dolga, hogy jobbra-balra huzigálja a képernyőt, és pár fotó alapján eldönti, szimpatikus-e a szembejövő illető. Keresni azonban nem lehet a felhasználók között, csupán a véletlenszerűen megjelenő személyek adatlapjait dobja fel a rendszer.

Erre a problémára kínál megoldást egy új magyar alkalmazás, a TinderHunter, amelynek célja, hogy egyszerűvé tegye a keresést Tinderen belül. A rendszerben már elérhetőek a Magyarország területén regisztrált felhasználók, akiknek nevét, összes fotóját, életkorát, legutóbbi aktivitásának idejét, bemutatkozó leírását és Instagram-profilját is képes megmutatni az applikáció.

"A tinderhunter.com kizárólag nyilvános adatok között keres. A Tinderre feltöltött adatok nyilvánosak, azok bárki által hozzáférhetőek. Bárki egyszerűen regisztrálhat és megkeresheti az adott személyt, azok adatait lementheti, de ez egyértelműen túl sok időbe telik egy nagyvárosban. Ezt kihasználva indítottuk a TinderHuntert, ami villámgyorsan keres a felhasználók között. A kereső ingyenesen mutatja meg hány profilt talál és felfedi a találatok keresztnevét és életkorát. A találatok teljes profiljai és képei Prémium keresésben fedhetőek fel" - mondta a TinderHuntert létrehozó, főleg magyarokból álló néhány fős fejlesztő csapat vezetője.

A TinderHunter jelenleg csak Magyarország területén használható, de a fejlesztők célja, hogy minél több világvárosban elérhetőek legyenek, és minél több új funkcióval bővüljenek.

Statisztikák
A Tinder alkalmazás letöltéseinek száma: 100 millió
Aktív Tinder felhasználók világszerte: 50 millió
Napi húzások száma: 1,4 milliárd húzás
Aktív budapesti Tinder felhasználók: 110.000 (TinderHunter)
Ebből férfi: 85.000 (TinderHunter)
Nő: 25.000 (TinderHunter)
Tinderezők aránya, akik kapcsolatban vannak: 42%
A legjobb időpont Tinderezéshez 21:00, ekkor van a legnagyobb esélye a ‘match’-nek.