Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2016-08-25

Smart City Micro Solutions 2016 pályázat

Az Okos Jövő Innovációs Klaszter pályázatot hirdet augusztus 23. és október 9. között Smart City Micro Solutions 2016 néven. Az első díjat elnyerő pályázó a tárgynyereményen felül lehetőséget kap ötletének prezentálására a Smart Future Lab Zrt. képviselői, és a Befektetési Bizottság előtt, amelynek folyománya lehet egy maximum 50 millió forint összegű magvető befektetés és az ezzel járó inkubációs/akcelerációs szolgáltatásainak igénybevétele közös vállalkozás keretein belül.

 

A pályázat célja az innovációs hajlam ösztönzése és erősítése, valamint a városok minőségi fejlesztése és támogatása a mikromegoldásokon keresztül. A Klaszter fontosnak tartja támogatni a hazai innovációt, ezért olyan ötleteket várnak a szervezők, amelyek újdonsággal és a felhasználók részére gyakorlati haszonnal rendelkeznek.

 

A szervezők az okos mérés, okos hálózat, okos város, elektromos közlekedés, ICT és IoT megoldások a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés szolgálatában témakörökben várják a pályamunkákat.

 

A pályázaton bármely kis-és középvállalkozás, egyéni vállalkozó, valamint főiskolai/egyetemi hallgató részt vehet, utóbbiak pedig csoportosan is benyújthatják pályázatukat. A pályázatokat 2016. augusztus 23-tól október 9. éjfélig várja a zsűri a palyazat@okosjovo.com címre.

 

Az elbírálás szempontjai között szerepel az innovációs jelleg, az ötlethez kapcsolódó hatásvizsgálat, a fenntarthatóság és gazdasági megvalósíthatóság, felhasználói érték, illetve a kreativitás. Az értékelést szakmai zsűri végzi, melynek tagjai aaz Okos Jövő Innovációs Klaszter vezetősége által delegált tagokból, valamint a Smart Future Lab Zrt. képviselőiből állnak. Az értékelés határideje 2016. október 14.

 

A legeredményesebb három munkát a zsűri 100-250 ezer forint értékű tárgynyereménnyel jutalmazza meg. A díjak átadására 2016. október 21-én az Okos Jövő innovációs Klaszter által szervezett Smart Future Forum 2016 konferencián kerül sor ünnepélyes keretek között, ahol röviden be is mutathatja a nyertes az ötletét. Az első díjat elnyerő pályázó a tárgynyereményen felül lehetőséget kap ötletének prezentálására a Smart Future Lab Zrt. képviselői, és a Befektetési Bizottság előtt, amelynek folyománya lehet egy maximum 50 millió forint összegű magvető befektetés és az ezzel járó inkubációs/akcelerációs szolgáltatásainak igénybevétele közös vállalkozás keretein belül.

 

 

 

A Smart City Micro Solutions 2016 pályázatról

 

A Smart City Micro Solutions 2016 pályázati kiírás a www.okosjovo.hu ,,Pályázatok” menüpontjában érhető el. A jelentkezési feltételekről, a részvételi és adatkezelési szabályzatról bővebben a következő elérhetőségen tájékozódhat: www.okosjovo.hu/microsolutions.zip

 

A Smart City Micro Solutions 2016 Facebook elérhetősége a következő linken található: https://www.facebook.com/events/1682727845386732/