Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sci-Fi - 2008-07-15

A Logitech bemutatta legújabb védÅ?tokjait, melyek a sokszor állandóan magunkkal hurcolt játékkonzolokat óvják az erÅ?s fizikai behatásoktól...

 
Akár otthon, akár út közben szeretünk Nintendo DS Lite géppel játszani, az új Logitech PlayGear Pocket Lite védőtok szállítás és használat közben is extra védelmet nyújt. A polikarbonát müanyagból készült PlayGear Pocket Lite tokban a DS Lite olyan biztonságban lesz, mintha páncél lenne rajta. A „játszható” formatervnek köszönhetően a DS Lite gombjai és csatlakozói a tokban tartva is elérhetők maradnak. A tok rekeszeiben akár 4 DS Lite játékot is magunkkal vihetünk. Az egyéni előlapok segítségével pedig személyesebbé és divatossá tehetjük a védőtok illetve az eszköz megjelenését.
 
A Logitech PlayGear Pocket Lite védőtok megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is augusztusra várható. A várható ára egyelőre nem ismert.
 
[%IMAGE=5981%] Sony PSP védőtok
 
Sony PSP (2000-es sorozatú) gép is olyan, melyet tulajdonosai rendszerint sokat utaztatnak. A Logitech ma bemutatta a PlayGear Pocket Slim védőtokot, ami kifejezetten a Sony PSP kisgépekhez készült. Csakúgy mint a Nintendo DS tokja, ez is polikarbonát müanyag tok, mely játék közben is védi kedvenc eszközünket. Az eredeti, eladási rekordokat döntő PlayGear Pocket formaterve alapján készült PlayGear Pocket Slim védőtok segítségével egyéni stílusodnak megfelelően díszíthetjük a PSP külsejét. Hogy minél tovább szórakozhassunk hordozható masinánkkal, a PlayGear Pocket Slim tokban még a Sony 2200
mAh
akkumulátorát is magunkkal vihetjük. A Logitech PlayGear Pocket Slim védőtok megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is augusztusra várható. Az ára jelenleg még ennek az eszköznek sem ismert.