Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2008-07-10

A Mozilla június közepétÅ?l letölthetÅ? Firefox 3.0-ás böngészÅ? verziójába egy hazai startup alkalmazás is helyet kapott, melyben az IT-Extreme hírei is szerepelnek…


A [%A=http://www.hirlapom.hu%]www.hirlapom.hu[%A%] oldalon elérhető webes
RSS
olvasó a MyYahoo helyett(!), az iGoogle, és a Bloglines mellett beépített módon szerepel a Mozilla új magyar nyelvü böngészőjében (eszközök/beállítások/alkalmazások/webes hírforrás)! Az új böngészőben az RSS kimenettel rendelkező oldal megjelenítésekor a böngészősávban megjelenő RSS ikonra kattintva egyszerüen kiválasztható a Hírlapom RSS olvasójának használata.

[%IMAGB=5916%] A Hírlapom oldal célja, hogy minden felhasználójának egyedi hírfogyasztási igényeihez maximálisan alkalmazkodjon azaz minden látogatója olyan saját szerkesztésü újságot "vehessen a kezébe" amelyik kifejezetten neki és általa készült valamint a kezelése teljességgel személyre szabható. A saját Hírlap összeállítása a webes RSS olvasó segítségével történik az egyes médiumok RSS kimeneteinek egyéni összeválogatásával. Ezáltal egyszerüvé és könnyen áttekinthetővé válik a felhasználó számára a valóban fontos és érdekes hírtartalmakhoz történő célzott eljutást.

Mától a technikai rovatban, immár portálunk, az IT-Extreme hírei is megjelennek, így mobil informatikai és technikai híreink, cikkeink szerves részét képezhetik a Hírlapom Technika rovatának érdekességekkel gazdagítva az egyedi RSS olvasón keresztül elérhető tartalmat.

A Hírlapom online RSS olvasója könnyen kezelhető, nem igényel telepítést, használata regisztrációmentes.