Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2007-05-31

Az ASUS P526 PDA telefon a Windows Mobile 6 Professional operációs rendszert alkalmazza, illetve GPS-szel és azonnali üzenetküldéssel gazdagítja a Windows Live által nyújtott szolgáltatásokat...

 
 „A P526 olyan divatos
PDA
telefon, mellyel a felhasználók könnyedén kapcsolatot tarthatnak barátaikkal, ismerőseikkel azonnali üzenetekkel, blogfrissítésekkel, e-mailen és adatátvitel segítségével – mondta H C Hung, az ASUSTeK kéziszámítógép-üzletágának igazgatója. – A telefon ezek mellett olyan hasznos funkciókkal is rendelkezik, mint a GPS, növelve a munka hatékonyságát.”
 
„Az ASUS P526 egy igazán sokoldalú eszköz, mely nagyfokú mobilitásával teljes szabadságot nyújt felhasználóinak, akik így kompromisszumok nélkül valóban akkor jutnak a kívánt információhoz, amikor szeretnének – mondta Jason Lim, a Microsoft Corp. Mobil kommunikációs üzletágának Ázsia-Távol-Kelet és Japán régiójának igazgatója. – A
Windows Mobile
6-nak köszönhetően a telefon igen sokoldalú és multimédia funkciókban gazdag, így tökéletes használhatóságot nyújt útközben üzleti célokra és személyes használatra egyaránt. ”
 
Az ASUS P526
GPS
funkciója felvázolja az útirányt a kijelölt célponthoz. Felhasználóbarát kezelőfelülete segítségével könnyedén megadhatjuk a kívánt célt, és nyomon követhetjük az útirányt, a megtett távolságot, az utcák neveit, az eltelt időt és távolságot.
 
A P526 ezenkívül kényelmes használatot kínál a Windows Mobile 6 Professional Smart Dial funkcióval, mely automatikusan kijelzi az adott nevet és adatait a név első betüinek begépelésével. A pontos idő ikonja mellett találjuk a keresés menüt, mely elindítja a webkeresőt a böngésző megnyitása nélkül, így teszi sokkal könnyedebbé a weben való keresést.
 
A P526 beépített 2
megapixeles
kamerájával teljesen élethü képek készülhetnek. A
PDA
-n digitális fotóalbumot is készíthetünk, vagy tölthetünk fel rá. A P526 teljes képernyős megtekintést is lehetővé tesz, így élvezhetőbb méretben nézhetők vissza és szerkeszthetők a képek.
 
Az ASUS Remote Presenter olyan hasznos alkalmazás, mellyel a számítógépen vagy notebookon tárolt prezentációkat
Bluetooth
kapcsolaton keresztül távolról irányíthatunk. Prezentálás közben pedig a P526
LCD
kijelzőjén olvashatjuk a prezentáció lábjegyzetét.
 
Az ASUS P526 a legjobb választás azon vevők számára, akik kiváló teljesítményre és vékony, divatos kialakítású PDA-ra vágynak.
 
Müszaki adatok
 
Rendszer
EDGE
/
GPRS
/
GSM
850/900/1800/1900
Méret
110 x 58 x 15,4 mm, 115g (akkumulátorral)
Akkumulátor
1300
mAh
lítium ion
Akkumulátor élettartam
Készenléti idő: 150 óra (különböző vezeték nélküli és vezetékes hálózatoknál változhat)
Beszélgetési idő: 4 óra (különböző vezeték nélküli és vezetékes hálózatoknál változhat)
Szín:
Ezüstszürke
Kijelző
2,6
colos
TFT, 65 000 szín, 240 x 320 felbontás
OS
Microsoft Windows Mobile 6 Professional
Processzor
TI OMAP 850 (200
MHz
)
GPS:
Beépített SiRF Star III Chip, GPS , autónavigációs
szoftver
támogatással
Üzenetküldés
SMS/MMS/Email/MSN
Kamera
2
megapixel
felbontás
Video
MPEG4
30
fps
QCIF
video / Windows Media Player 10 támogatással
Csengőhang
128 Polifónikus
MIDI
csengőhangok, MIDI /
MP3
/
WMA
/
WAV
/
AAC
/ AAC+ / AMR és más zeneformátumok támogatása
Memória
Beépített: 128
MB
Flash
+ 64 MB SDRAM
Belső: microSD
Java
J2ME (CLDC 1.1 + MIDP 2.0) támogatás
Interfész
USB
v1.1 / Bluetooth 1.2
PIM/Office
IE, Word, Excel, Power Point (olvasásra), MSN, Ébresztő, Naptár, Szervező, File Manager, Telefonkönyv, Jegyzetek, InBox, hangfelismerés
Üzleti funkciók
Remote Presenter (PC tárolt Powerpoint diák vezeték nélkül, Bluetooth kapcsolattal irányíthatók. Indítható, kezelhető és bezárható a diavetítés, a lábjegyzet pedig a P526 LCD kijelzőjén olvasható.