Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2007-04-03

Az LG Electronics lesz a 60. Cannes-i Filmfesztivál hivatalos támogatója. A fesztivál május 16. és 27. között kerül megrendezésre a franciaországi Cannes-banâ?¦


A cég 26 és 47
inch
közötti TV-i a palais des festivals legkülönbözőbb pontjain lesznek elhelyezve, hogy minden résztvevő tökéletes képminőségben élvezhesse a díjra jelölt alkotásokról és az eseményről készült felvételeket.

„Örömmel támogatjuk a Cannes-i Filmfesztivált, amely a filmmüvészet legkiválóbb alkotásainak ünnepe. Az LG, különböző TV-inek segítségével, kiváló minőségben közvetíti majd a neves színészek, rendezők és filmkészítők munkáit, lenyügöző vizuális élményt nyújtva a látogatók számára” – mondta James Kim, az LG Electronics Europe elnöke. „Az LG Full
HD
TV-in keresztül a néző tökéletesen átérezheti a képernyőn zajló eseményeket, akár kedvenc TV show-ját, akár a Cannes-i kasszasikerek egyikét nézi.”

Az LG
Full HD
TV-inek új választéka májustól lesz kapható Európában. Az első osztályú technológiájú és kiváló képminőségü készülékek hangsúlyos, hullámformájú designja egyszerü, ugyanakkor elegáns külsővel csábítja majd a vásárlókat.