Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2007-03-14

A Fujitsu Siemens Computers új, stílusos otthoni noteszgépeivel a felhasználók a mobilitás teljes szabadságát élvezhetik munka és játék közben…

A Fujitsu Siemens Computers új, stílusos otthoni noteszgépeivel a felhasználók a mobilitás teljes szabadságát élvezhetik munka és játék közben…

A legújabb grafikus technológiával felszerelt, páratlan AMILO Xi 1554 főként a technikai újdonságok kedvelői számára jelent tökéletes választást. Az ATI Mobility Radeon X1900 grafikus kártya és a rendkívül nagy felbontású, 17
colos
LCD
CrystalView kijelző által nyújtott élénk, telt színek hihetetlenül valószerüvé teszik a filmnézés és a játék élményét, valamint a fotók megjelenítésére, és a többi számítógépes feladat elvégzésére is tökéletes megoldást jelentenek.

A munkavégzés sebességét
Intel
Core 2 Duo processzorok és az Intel
Centrino
Duo mobil technológia fokozzák. Az integrált vezeték nélküli
LAN
-nak és a beépített
Bluetooth
2.0 technológiának köszönhetően a felhasználó vezetékes csatlakozás nélkül is hozzáférhet az internethez, lehívhatja e-mailjeit és elvégezheti adatai szinkronizálását.

A sokféle digitális felülettel rendelkező AMILO Xi 1554 noteszgépet rendkívül könnyü televízióhoz, fényképezőgéphez és más külső multimédiás eszközhöz csatlakoztatni. Az új modell előtelepített Microsoft Windows Vista Premium operációs rendszert tartalmaz és távvezérlővel egyszerüsíti a tárolt multimédiás anyagok elérését.

Az AMILO Xi 1554 rendkívüli teljesítménnyel támogatja valamennyi adathordozó kiváló minőségü lejátszását. A gép Magyarországon 2007 áprilisában kerül piacra, bruttó 400.000.- Ft-os végfelhasználói ártól.

[%IMAGE=3581%] AMILO Xa 1526

Az elegáns, fekete-fémszínü noteszgép felhasználója nagy felbontásban élvezheti a filmeket, játékokat, képeket, és kiváló minőségben játszhatja le zeneszámait.

A 17 colos CrystalView LCD-kijelző nagyszerü vizuális minőséget nyújt, az nVidia GeForce 7600 Go grafikus vezérlővel pedig a komoly játékok és grafikus alkalmazások élményéről sem kell lemondanunk. A noteszgép könnyen csatlakoztatható bármilyen televíziókészülékhez
S-Video
csatlakozón keresztül és a tökéletes mozi-hatás érdekében távvezérlővel is irányítható. Az integrált vezeték nélküli LAN-nal a felhasználó egyszerüen elérheti az internetet, a
Bluetooth 2.0
technológiával pedig mobiltelefonnal, fejhallgatóval és más eszközökkel is csatlakozást létesíthet.

Az AMILO Xa 1526 egyszerü csomagban kínál kimagasló teljesítményt - tökéletes mindazok számára, akik kevéssé mozognak otthonosan a technológia világában, mégis szívesen vennének igénybe fejlett használati jellemzőket. A készülék áprilistól Magyarországon is megvásárolható lesz, bruttó 300.000.- Ft-os végfelhasználói ártól.

[%IMAGE=3375%][%BOLD%]AMILO Si 1848+u
[%BOLD%]
A Fujitsu Siemens Computers megalkotta az AMILO Si 1848+u noteszgépét, amely karcsú kialakítása dacára a legújabb technológiákkal dolgozik. Az elegáns, ezüst színü fémházba szerelt, különleges „halk üzemmódban” is müködő laptop mindenütt magához vonzza a tekintetet.

A gyári adatok szerint 5 órára bővített akkumulátor-üzemidejü, Intel Centrino Duo mobil technológiával ellátott laptop tökéletes a mobil munkavégzéshez. A beágyazott UMTS, Bluetooth 2.0 és az integrált
Wi-Fi
technológiának köszönhetően egyszerüen csatlakozik az internethez, és bárhol bármikor megnézhetjük elektronikus leveleinket. Így gakár út közben is zavartalanul intrenetezhetünk vagy dolgozhatunk.

A rendszer többféle digitális interfészen keresztül csatlakozhat a digitális fényképezőgépekhez, mobiltelefonokhoz és más multimédia-eszközökhöz. 15,4 colos CrystalView kijelzője élesen, nagy kontrasztaránnyal jeleníti meg a képeket. Az AMILO Si 1848+u tökéletes partner a mobil munkavégzéshez.

Már hazánkban is kapható, bruttó 350.000.- Ft-os végfelhasználói áron, Intel Core 2 Duo T5500 CPU, 1
GB
RAM, 120 GB
SATA
HDD
, Windows XP Home konfigurációban.