Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2007-03-09

Az elÅ?zÅ? legnagyobb kapacitású modell memóriájának kétszerese ( 2GB ), még több tárhelyet biztosít, így kiszolgálja a hosszabban tartó hangrögzítés, adattárolás és ...


Egyre több, a médiában, illetve az üzleti életben dolgozó szakember javítja termelékenységét azáltal, hogy digitális hangrögzítő készüléket alkalmaz az információk tárolására és hozzáférésére. A diákok is egyre szívesebben használják a toll és a papír helyett.

A felhasználó hat különböző felvételi minőségben rögzíthet hangfájlokat, és összesen 555 órányi hangjegyzetet készíthet a sztereó mikrofonon keresztül.

A digitális technológiák a szabadidő eltöltésben és utazások alkalmával is kulcsfontosságú szerepet töltenek be, ezért a WS sorozat valamennyi tagja nagy mennyiségü zene tárolása alkalmas, kezeli az
MP3
és
WMA
formátumokat is.

A fájlok közvetlenül importálhatóak
PC
vagy Mac számítógépről
USB
kapcsolaton keresztül. A sorozat többi tagjához hasonlóan a közvetlenül csatlakoztatható WS-331M hangrögzítőt a számítógép külső adathordozóként azonnal felismeri.

AWS-331M
SRS
„WOW” és „TruBass” technológiát alkalmaz. Az SRS WOW hangminőség javító technológia, amely gazdagabb, erőteljesebb, és kiválóbb audio élményt biztosít, míg a TruBass maximalizálja a basszust.

A piacvezető müszaki adatokkal rendelkező hangrögzítő esetében sincs szükség kompromisszumokra a méret, a használhatóság és a külső megjelenés tekintetében. A WS-331M egyszerü felhasználói felülettel rendelkezik, mérete mindössze 94.8 x 38.6 x 11.0 mm, nagyméretü
LCD
kijelzője háttérvilágítással rendelkezik, kitapintható gombjai lehetővé teszik a fő kezelőszervek érintéssel történő beazonosítását. Mindemellett a hangvisszajelzéses menürendszerben nagyon egyszerüen navigálhatunk, az egy ujjal kezelhető központi gomb segítségével.

Az Olympus WS-331M 2007. március 6-ától már kapható.