Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2007-01-08

Megvettük a hÅ?n áhított számítógépet a tesónak (feleségnek, gyereknek, stb.) és a már meglévÅ? otthoni gép mellé és szeretnénk LAN partit meg csereberét szervezni kicsiben?

De a másik szobában van, messze vannak egymástól, nem lehet a falat átfúrni, a vezeték nélküli kapcsolatot valami folyton zavarja… Mi a recept ilyenkor?

Végy egy TRUST csomagot és enyhén kipirult arccal bontsd fel a dobozát. A két benne talált adapterből az egyiket óvatosan dugd a fali konnektorba ott, ahol a régi gép van. Vedd kézbe a másik adaptert és vigyázva dugd a konnektorba az új gép mellett. Kösd őket a tartozék kábelek segítségével a két gép hálókártyájára vagy az alaplap hálózati
chip
kimenetére. A gyári szoftverrel végezd el a müveleteket, és máris kész a friss belső háló. Nincs bonyolult konfigurálás, biztonságos 56 bites jelszavazása a gondtalan multiplayer játszmákat garantálja – otthon. Bármilyen RJ45-ös UTP/STP
Ethernet
csatlakozás
TCP/IP
alapú gépen. 200 méterre is biztosít átvitelt, nincs adatlassulás vagy adatvesztés a forgalmazáskor.
Nemcsak 98SE vagy későbbi Windows alatt fut, de XBOX, XBOX 360, PlayStation 2 és a 3 is megy vele.
Internet
kapcsolat megosztására is alkalmas. Három kontroll kijelzője az áram alatt lévő készüléket, a hálózat meglétét és az adatforgalmat mutatja.