Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2007-01-02

A Cisco Systems bejelentette, hogy megállapodást kötött a digitális tartalomszolgáltató szoftverek és digitális médiafelületi rendszerek vezetÅ? szállítójaként számon tartott Tivella felvásárlásáról...

 
Az új technológiának számító digitális tartalomszolgáltatás a várakozások szerint jelentősen átalakítja a felhasználói élményt, és tartalomban gazdagabb kommunikációt tesz lehetővé. Napjainkban a vállalatoknak számos kihívással kell szembenézniük: a bevételek növelése mellett a márka arculatának és az ügyfelek hüségének kialakítása és fenntartása is feladatuk, és eközben a reklám és a marketing eszközeivel hatékonyan el kell érniük a célközönséget. A digitális tartalomszolgáltatási megoldásokat bevezető és digitális médiafelületeket alkalmazó cégek egyértelmüen kimutatták, hogy a márka ismertsége és az értékesítés egyértelmüen növekszik, ha célzott módon érdekes és releváns információt juttatnak el a közönséghez, mindenekelőtt eladáshelyi megjelenések formájában.
 
„Meggyőződésünk szerint a digitális tartalomszolgáltatás és a digitális médiafelületek, kijelzők kiválóan alkalmasak arra, hogy ezeket a felületeket meglévő streaming és élő (live) átvitelt biztosító video-platformunkba integráljuk” – mondta Marthin De Beer, a Cisco új technológiákért felelős alelnöke. „A Cisco így élő videoadást, fizetős videoszolgáltatást és más multimédiás tartalmakat - például célzott kommunikációs-, reklám- és oktatóanyagokat - tud IP-technológiával eljuttatni az asztali számítógépekre és digitális médiafelületekre.”