Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2006-11-20

Az OKI Printing Solutions frissen bejelentett, új C8600-as A3-as színes nyomtatójával nemcsak méretben és árban kínál páratlan elÅ?nyöket az üzleti vállalkozások számára...

  Az egyedülálló
hardveres
és
szoftveres
technológiáknak köszönhetően, a
High Definition
Color technológiára építve mostantól mindenki számára elérhetővé válhat a nagyfelbontású színek nyomtatásban történő megjelenítését.
 
A OKI a magas minőségü színes nyomtatás, a még valóság hübb, még eredetibb színek megjelenítése érdekében fejlesztette ki és vezette be színes nyomatóin az új technológiát, melyet az alábbi védjegy jelez majd minden színes OKI nyomtatón:
 
Az OKI Printing Solutions egymenetes, egyenes vonalú papírtovábbító rendszere, amely kategóriájában a leggyorsabbá teszi a C8600-as nyomtatót, ugyanakkor a hordozók rendkívül széles skálájának megbízható használatát is lehetővé teszi;
 [%IMAGE=2984%]
A mikrofinomságú nagy felbontású nyomtatást lehetővé tévő festék segítségével közönséges irodai papírra is kiváló minőségü nyomatokat készíthetünk;
 
Végül a beépített Nyomtatóvezérlő Rendszer gondoskodik az egyes elemek tökéletes együttmüködéséről, és ezzel egyszerü, hibátlan nyomtatást biztosít.
 
 
Look What You Can Do! - Nézd mi mindent készíthetsz vele!
 
 
Az új C8600-as A3-as kompakt nyomtatóval könnyen elkészíthetőek a látványos üzleti folyamatábrák, összetett táblázatok és kimutatások, képek, grafikák, ütemtervek, plakátok és térképek. Bővíthető papíradagolója még több lehetőséget biztosít a papírok kezelésére, így 930 oldalra növelve a nyomtató a kapacitását.
 [%IMAGE=2985%]
A papír sima útja a nyomtatóban lehetővé teszi a médiumok könnyü kezelését, egészen 200 gsm-ig a magasabb minőségü nyomtatás érzetéért.
 
A kétoldalas „duplex” nyomtatás lehetőségének köszönhetően kétoldalú füzetek nyomtatására is képes, így hatékonyan megduplázza a papírkapacitást, s egyidejüleg csökkenti a papírfelhasználást.