Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2006-11-15

Az LG bemutatta legújabb vezeték nélküli sztereó headsetjét, amellyel könnyebbé és izgalmasabbá varázsolhatja a mobiltelefonálás pillanatait...


Az HBS-200 lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül hallgathassunk zenét mobilunkon, immár sztereó minőségben és a multifunkciós gomb (MFB) segítségével átválthassunk telefonhívásokra. A készülék támogatja többek között a hangtárcsázást, hívásvárakoztatást és az utolsó szám újratárcsázását.

A HBS-200
stereo
headset közvetlen vezeték nélküli kapcsolatot biztosít az LG Bluetooth-ot támogató telefonjaival és minden olyan egyéb márkájú készülékkel, amely támogatja a headset /handsfree /A2DP /AVRCP technológiákat. A headset 8 órányi beszélgetési, 8 órányi lejátszási, valamint 200 órányi készenléti időt biztosít.

A HBS-200 távirányító rendszerével könnyebben férhetünk hozzá kedvenc dalainkhoz és egyszerübben játszhatjuk le a számokat mobilunkról, mint valaha. A headset tekerőgombja gyors előre- és visszatekerést tesz lehetővé, így zenehallgatás közben is kikereshetjük a kívánt muzsikát. A headset könnyedén összecsukható, így ha nincs használatban, akkor is gond nélkül zsebre tehetjük.

Főbb technikai specifikációk:


stereo headset
Modell
HBS-200
Szín
Fekete
Méret
100x80x78mm
Súly
72 gramm
Bluetooth
verzió
v1.2
Beszélgetési idő
8 óra
Lejátszási idő
8 óra
Készenléti idő
200 óra
Főbb funkciók
Lejátszás/Pillanatálj/Megállítás, Gyors előre-, visszatekerés, Tartás, Hangerőszabályozás, Hívás
Egyéb funkciók
Hívás visszautasítása/várakoztatása, Utolsó szám újratárcsázása, Hangtárcsázás