Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2006-11-13

A felhasználók mostantól személyre szabhatják magyar nyelvü keresÅ?jüket a Google Toolbar legújabb verziójával...


Immár a Google Toolbar 4
Internet
Explorer-hez szánt verziója hozzáférhető magyar nyelven is. A számos módon testre szabható Google Toolbar újításaival lehetővé teszi, hogy a felhasználók átalakítsák keresőjüket és kedvenc tartalmaikra még hatékonyabban kereshessenek.

A Google Toolbar-t úgy fejlesztették, hogy megkönnyítse az
internet
használatát és segítsen gyorsan és könnyen fellelni a keresett információt. Az új keresőeszköz segítségével a felhasználó bármilyen honlapról hozzáférhet a Google kereső eszközeihez, anélkül hogy előbb a Google oldalára látogatna, valamint mostantól online könyvjelzőkkel, bővített keresési lehetőségekkel és új megosztási funkcióval áll rendelkezésre.

Az új 4-es verzió lehetővé teszi, hogy a felhasználó könyvjelzőket hozzon létre és kezeljen annak érdekében, hogy kedvenc oldalai mindössze egy kattintásra legyenek tőle. A könyvjelzők pedig mostantól a felhasználó Google fiókjába mentődnek el, így bármilyen számítógépről hozzáférhetők. Például, ha a felhasználó megjelöl egy érdekes cikket a munkahelyén, de csak később szeretné elolvasni, egyszerüen hozzáférhet otthoni gépéről is, csupán be kell jelentkeznie saját Google fiókjába.

A Toolbar 4-es magyar nyelvü verziója a [%A=http://toolbar.google.com/%]http://toolbar.google.com[%A%] honlapról tölthető le.