Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2006-10-20

A Fujitsu Siemens Computers a Sonyval történÅ? szoros együttmüködésben felülvizsgálta azon noteszgépeit, amelyek beépített Sony cellás akkumulátorokkal müködnek...


 
A vizsgálat és a Sony által biztosított információ lehetővé teszi, hogy a vállalat azt a következtetést vonja le, hogy a Fujitsu Siemens Computers noteszgépeiben használt akkumulátorok a rendszer konfigurációnak és a használt speciális akkumulátor töltési technológiának köszönhetően nincsenek kitéve a mostanában bejelentett túlmelegedéshez hasonló hibának. Ennek ellenére az akkumulátor meghibásodásának lehetősége sohasem zárható ki teljes mértékben.
 
Ez idáig a vállalathoz nem érkezett olyan bejelentés, amely alapján arra lehetne következtetni, hogy a Sony akkumulátorok meghibásodása bármelyik Fujitsu Siemens Computers notebookot is érintené.
 
A Fujitsu Siemens Computers számára a vásárlóinak elégedettsége a lehető legfontosabb szempont. A vállalat ezért részt vesz a Sony önkéntes akkumulátorcsere programjában, ahol a következő modellek akkumulátorai érintettek:
 
LIFEBOOK C1320
LIFEBOOK P1510
LIFEBOOK P7120
LIFEBOOK Q2010
LIFEBOOK S7020 / S7020D
LIFEBOOK S7010
LIFEBOOK T4210
AMILO Pro V8010
AMILO Si 1520