Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2006-10-19

Az LG Electronics a mai napon Koreában bemutatta LG ’Shine’ becenévre hallgató mobiltelefonját, amely az LG chocolate phone-nal indított Black Label sorozat legújabb tagja...


A Koreában október 18-án piacra dobott készülék valódi, rozsdamentes acélból készült külsővel kápráztatja el a vásárlókat. A vékony telefon külsején található divatos
LCD
kijelző egyben tükörként funkcionál mindaddig, amíg nem aktiváljuk a mobilt. A 2
megapixeles
kamera és az előlapon elhelyezett tekerőtárcsa gomb jelzi, hogy komoly technológiát rejt magában a készülék.

„Az LG Shine, mint a Black Label sorozat legújabb darabja, azoknak a vásárlóknak készült, akik mobiltelefonjuktól a formatervezés és a technológia tökéletes harmóniáját várják el” – mondta Jae Bae úr, az LG mobilkommunikációs részlegének globális kereskedelmi divíziójáért felelős ügyvezető igazgatóhelyettes. „Míg más telefonoknál kénytelen vagyunk kompromisszumokkal beérni, addig az LG Shine minden tekintetben megfelel igényeinknek. A zenerajongóktól a fotósokig, a divat megszállottjaitól a müszaki dolgokat kedvelőkig, az LG Shine mindenki számára tartogat meglepetéseket. A telefon rozsdamentes acélból készült külsejéről és ’mágikus’ tükör kijelzőjéről szóló hírek Koreában már jó ideje izgalomban tartják a médiát és az embereket egyaránt, ezért hasonló érdeklődésre számítunk a nemzetközi bemutató után világszerte is.”

„Az LG Shine-t azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy készülékeink a vásárlók igényeit a világon mindenhol kielégítsék. Az LG Chocolate telefon sok ember kedvencévé vált a mögöttünk hagyott hónapok során és szeretnénk, ha az LG Shine-nal is egy legalább ennyire széles csoportot tudnánk boldoggá tenni” – mondta Chan Ma úr, az LG mobilkommunikációs részlegének marketing osztályáért felelős alelnöke.

A nagy sikernek köszönhetően az LG most bevezeti a prémium kategóriás Black Label sorozat második darabját, az LG Shine-t is. A világsikerü Chocolate telefonból több mint négy millió darabot értékesítettek világszerte az elmúlt hat hónap alatt és még ma is rendkívüli népszerüségnek örvend.

Az LG Shine személyre szabottan alkalmazkodik a globális piac folyamatosan változó elvárásaihoz. A telefont várhatóan 2007-től vezetik be Európában.

Hazai ára, és pontos megjelenési dátuma egyelőre még nem ismeretes.