Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2006-10-06

A Logitech bemutatta a Playstation 3 platformhoz kifejlesztett Logitech ChillStream játékvezérlÅ?t, az elsÅ? olyan kiegészítÅ?t, ami kifejezetten a Sony következÅ? generációs játékgépéhez készült.


A Logitech bemutatta a Playstation 3 platformhoz kifejlesztett Logitech ChillStream játékvezérlőt, az első olyan kiegészítőt, ami kifejezetten a Sony következő generációs játékgépéhez készült.

Az újszerü, beépített ventilátoros hütőrendszer a játékosok kezét játék közben is hüvösen és szárazan tartja. A ChillStream lesz az egyetlen játékvezérlő ezen a platformon, ami ezt a különleges, szabadalmazott eljárást alkalmazza. A Logitech ugyancsak bejelentette, hogy számos már kapható terméke is kompatibilis lesz az új Playstation 3 konzollal.
 
 
„A Playstation 3 garantáltan nagy teljesítményü játékgép lesz, nekünk pedig örömünkre szolgál, hogy már megjelenésekor több különböző perifériát is tudunk kínálni hozzá” – mondta Ruben Mookerjee, a Logitech számítógépes játék részlegének marketing‑igazgatója. „Azért választottuk épp a ChillStream technológiát az új Playstation 3 játékvezérlőnkhöz, mert így biztosak lehetünk benne, hogy vásárlóink a ma kapható egyik legfejlettebb eszközt kapják kézhez, és így a lehető legjobb játékélményben lesz részük.”[%IMAGE=2701%]
 
A Logitech ChillStream technológia
 
A Logitech szabadalmazott ChillStream megoldásának alapja az a beépített 40 milliméteres ventilátor, mely több, mint 2800 köbcentiméter levegőt képes megmozgatni egyetlen perc alatt minimális zajt keltve. A vezérlő két oldalán elhelyezett három‑három szellőzőnyíláson át a keringetett levegő pontosan a játékos ujjaihoz, a hüvelykujj tövébe és tenyér belsejébe jut. A levegő áramlását három fokozatban lehet szabályozni: erős, gyenge vagy kikapcsolt.
Az eszköz várhatóan 40 euró körüli áron lesz kapható, a pontos hazai ára jelenleg nem ismert.
 
További Playstation 3 termékek [%IMAGE=2702%]
 
A Logitech számos, már jelenleg is megvásárolható terméke kompatibilis az új Playstation 3 konzollal, így például a díjnyertes Logitech Driving Force Pro kormánykerék is. A Driving Force Pro kormánnyal – a  force-feedback technológiának és a 900 fokban elfordítható keréknek köszönhetően – a játékosoknak kitünő vezetési élményben lehet részük. A kormánykerék várható magyarországi végfelhasználói ára 33 000 forint körül alakul. A Logitech® Driving Force EX kormánykerék és a Playstation platformhoz készült Logitech
USB
fejhallgató ugyancsak kifogástalanul müködnek az új Playstation 3 játékokkal és a korábbi Playstation 2 játékokkal is.