Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2006-09-29

Az LG Electronics bevezeti Magyarországon is a Black Label sorozat második tagját a hüvös fehér színü Chocolate Phone-t, amely hüen követi elÅ?dje minimalista eleganciáját...


Egyedi formatervezéssel és fejlett technikai tulajdonságokkal rendelkező telefon számos országban elődjét követve szintén az eladási listák élén áll. Hazánkban a sorozat eddigi nagy sikerét a több mint 5000 eladott fekete csoki mobil példázza és az LG Electronics Magyar Kft. vezetősége hisz a fehér csoki sikerében is.

A KG800 néven is ismert telefon gyönyörü fehér felületén, a korábban már megismert vörös színnel világító érintőgombok csak a készülék használatakor világítanak. Technikailag elődjével azonos paraméterekkel rendelkezik.

A készülék egyúttal környezetbarát is, és az Európai Unió tanúsítványát is elnyerte, amiért megfelel az Európában júliusban hatályba lépett, veszélyes anyagok eltávolításáról szóló szabályozásnak. A tanúsítvány elnyerése érdekében az LG Electronics a Chocolate Phone számos tulajdonságát továbbfejlesztette. A nyomógombokat alumíniummal és ónnal borították. Más alkatrészeket, melyek veszélyes anyagokat tartalmazhattak, nem toxikus anyagúra cseréltek le. Az LG Electronics ezen túlmenően ólommentes forrasztóanyagot használt a PWB (Printed Wired Board) elem részeinek rögzítéséhez.[%IMAGE=2672%]

„Az LG Electronics hat formatervező központot müködtet világszerte. A Szöulban, Milánóban, Pekingben, New Jersey-ben, Új-Delhiben és Tokióban található létesítmények mérnökei a vásárlói felmérések alapján alakítják ki a termékek külsejét, hogy a kész modell megfeleljen a fogyasztók igényeinek. Az LG mindig csúcstechnológiájú telefonokat gyárt, de ugyanakkor arra is figyelnünk kell, hogy a vásárlók elvárásai folyamatosan változnak. Az LG Black Label szériájának köszönhetően egyedülálló vállalkozás részesei lehetnek mind a kereskedők, mind pedig a vásárlók. A Chocolate Phone sikere igazolja a cég stratégiáját és a Black Label széria új modelljeivel az LG az első számú designközpontú mobilgyártóvá kíván előlépni” – tette hozzá Jae Bae.