Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2006-09-28

A Logitech a mai napon bemutatta a Logitech FreePulse-ot, a stílusos, második generációs vezeték nélküli fejhallgatót, amit iPod-hoz és MP3 lejátszóhoz fejlesztettek ki...


A FreePulse vezeték nélküli fejhallgató fele akkora tömegü (60 grammos) és méretü, mint a Logitech díjnyertes első generációs terméke, ám – a magas széntartalmú rugóacél fejpántnak köszönhetően – annál rugalmasabb és tartósabb. Az új verzió kétszer olyan jó teljesítményt nyújt, és a speciális „bass boost” rendszernek köszönhetően fejlettebb basszust hoz létre. A továbbfejlesztett vezeték nélküli teljesítményt
Bluetooth
2.0 Enhanced Data Rate (EDR) vezeték nélküli technológiával turbózták fel. Így csak két egyszerü lépés marad: az adaptert becsatlakoztatjuk egy 3,5 mm-es átmérőjü dugasszal rendelkező, tetszés szerinti lejátszóba, majd a lejátszót a zsebünkbe csúsztatva kötöttségek nélkül élvezzük a zene élményét. Nincs több gubanc, hurok és beakadás.
[%IMAGE=2664%]„Hiszünk benne, hogy rövidesen a hordozható zenelejátszókhoz kifejlesztett fejhallgatók lesznek irányadók a piacon, és a mi lekeskenyített, második generációs FreePulse Wireless fejhallgatónk hatalmas ugrást jelent stílusban, kényelemben, tartósságban és teljesítményben egyaránt” – mondta Jef Holove , a Logitech audio marketing részlegének alelnöke. „Nem kell többé azzal vesződnünk, hogy kiszabadítsuk az összegabalyodott füldugaszt vagy leoldjuk a vezetéket az edzőgépről, ahova rátekeredett. A vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy a zenehallgatáshoz biztonságban a zsebünkbe, a táskánkba vagy a tárcánkba rejthessük az iPodot vagy az MP3-at.”
Ár és elérhetőség
A FreePulse Wireless fejhallgató várhatóan októbertől kapható az USA-ban és Európában. Ajánlott fogyasztói ára Európában 99.99 euró lesz, magyarországi ajánlott fogyasztói ára még nem ismert.