Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2006-09-18

A széles körben népszerüvé vált SGH-P300, vagy ismertebb nevén „Kártyamobil” világsikere után az SGH-P310 új külsÅ?vel és egy egész sor új lehetÅ?séggel tör elÅ?re...



A Samsung P310-ese vékony és széles és némileg szokatlan külsővel rendelkezik hasonlóan elődjéhez. A tervezők és mérnökök együttes munkájának köszönhetően a Card Phone II vastagsága már mindössze 8,5mm. A P310 elhagyta a P300 retro kinézetét és elegáns feketébe burkolózott. Az egyszerü és letisztult, hitelkártyára emlékeztető P310 modern formatervezése egészen biztosan vonzónak bizonyul a divatot szemmel tartó, dolgozó szakemberek számára. A kifinomult ízléssel megtervezett P310 tökéletes útitárs azon üzleti felhasználók számára, akik olyan divatos és pillekönnyü mobiltelefont szeretnének, amely bármikor, bárhol kielégíti igényeiket.
[%IMAGE=2596%]
A karcsú külső alatt fejlett szolgáltatások egész sora húzódik meg. A 2
megapixeles
kamera sikeresen beépült a zene- és videolejátszó mellé. A beágyazott 80
MB
-os memória és a külső memóriaslot segítségével tárolhatjuk és elmenthetjük kedvenc dallamainkat. A
Bluetooth
csatlakozás határtalan szabadságot és irányíthatóságot biztosít. A felhasználók egy új érintésérzékelő programozott billentyü segítségével navigálhatnak a nagy, majd 5 cm-es, 262 ezer színü
QVGA
kijelzőn. A telefonhoz tartozó tok biztosítja a meghosszabbított akkumulátor-élettartamot a P310 energiaellátásához.
[%IMAGE=2598%]
Kitae Lee, a Samsung Electronics Távközlési Hálózat üzletágának elnöke elmondta: „A Samsung új Card Phone II-jét a legújabb multimédiás szolgáltatásokkal láttuk el, egyedülálló, ikonos designnal. Apró, kompakt mérete a legfontosabb multimédiás lehetőségekkel a legmagasabb minőségi elvárásainkat is kielégíti”. Majd hozzátette: „A Samsung mobiltelefonok hosszú utat tettek meg mobil formatervezés és technológia terén. Törekedni fogunk arra, hogy a csúcstechnológia és a különlegesen tervezett mobiltelefonok megfelelő egyensúlya kerüljön tőlünk a piacra”.

Az SGH-P310 szeptember végén jelenik meg az európai piacon, majd október vége felé a délkelet-ázsiai piacon. Pontos áráról egyelőre nincsenek információink.

Az SGH-P310 müszaki jellemzői:

Szabvány
EDGE
,
GPRS
10. osztály (900 / 1800/ 1900
MHz
)
Kamera
2.0 megapixeles kamera ( Flash, x4)
Kijelző
1,9
colos
262K színes QVGA
TFT
LCD
Szolgáltatások
Video felvétel és üzenetküldés (MPEG4, H.263)
MP3
/
AAC
/ AAC+
Bluetooth 1.2 /
USB
1.1
Bluetooth nyomtatás /
PictBridge
/ Sztereó Bluetooth Headset
TV kimenet / Email Sync (Outlook)
Memória
80
MB
beágyazott / Külső: microSD
Méret
86 x 54 x 8,5 mm
Súly
75 g