Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2006-07-31

Megjelent a Mighty Mouse legújabb, Bluetooth technológiára épülÅ?, vezeték nélküli változat. Az új optikai egerekl akár hússzor nagyobb érzékenységet biztosítanak, többféle felületen is...

Az Apple bemutatta népszerü többgombos egere, a Mighty Mouse legújabb,
Bluetooth
technológiára épülő, vezeték nélküli változatát. Az új, vezeték nélküli Mighty Mouse megbízható, biztonságos csatlakozást tesz lehetővé a Mac számítógépekhez és az optikai egereknél akár hússzor nagyobb érzékenységet biztosít, többféle felületen is. Az, új vezeték nélküli Mighty Mouse négy függetlenül programozható gombot és egy tetszőleges irányba pörgethető Scroll Ball golyót is kínál.

“Elvágtuk a Mighty Mouse kötelékeit, így még nagyobb kényelmet tudunk kínálni Mac felhasználóink számára” - mondta David Moody, az Apple Mac termékek nemzetközi termék-marketingjéért felelős alelnöke. “Egy Bluetooth illesztővel felszerelt asztali Mac ideális kábelmentes megoldást kínál az Apple Wireless Keyboard és az új, vezeték nélküli Mighty Mouse segítségével. Az egér a „mobil” felhasználók számára is hasznos útitárs.”

Az új, vezeték nélküli Mighty Mouse egy
Bluetooth 2.0
specifikáció szerinti többgombos egér, mely a felhasználó által szabadon konfigurálható egytől akár négy gomb használatához. Egybefüggő, sima borítása négy szenzort rejt, melyek elsődleges vagy másodlagos gombokként müködhetnek, így szabadon hozzárendelhetők a Mac
OS
X programok egyes funkcióihoz. A Scroll Ball segítségével nem csak függőleges, de vízszintes és átlós irányban is lehet a dokumentumokat pörgetni.