Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
MaxRay - 2006-07-27

A Nokia bejelentette, hogy megkezdÅ?dött a Nokia N73, beépített sztereó hangszórókkal rendelkezÅ?, multimédiás telefon, a Nokia N73 szállítása. A Nokia N73 Carl Zeiss optikás, 3,2 megapixeles...

 
A Nokia N73 adók és kedvezmények előtti kiskereskedelmi ára 400 euró körül mozog majd, és három színkombinációban lesz kapható: ezüstszürke / szilvakék, hófehér / metálpiros, illetve hófehér / mokka változatban.
 
 
„Nagy izgalommal mutatjuk be a nagyközönségnek a Nokia N73-at, hiszen a digitális fényképezőgépeket kedvelők, vagy egyszerüen csak a pár mozdulattal elérhető, lenyügöző minőségü nyomtatott képeket és multimédiát értékelő emberek számára ideális társként szolgáló készülék debütál most” mondta Pekka Pohjakallio, a Nokia Multimedia Computers üzletág alelnöke. „A Nokia N73 középpontjában a kamera áll, amely az
internet
korára valóban felkészülten lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók például a Flickr-en vagy más közösségben pillanatok alatt megmutathassák másoknak felvételeiket.”
 
 
A Nokia N73 számos mindennapos igényt kielégít egyetlen, zsebre vágható készüléken belül. A
3G
és négysávos EDGE/GSM hálózatokra készült változatban kapható Nokia N73 a
Symbian
operációs rendszeren futó,
S60
3rd Edition szoftverrel felszerelt multimédiás mobilok sokoldalúságát kínálja. Az erőteljes fényképezési szolgáltatásokat, böngészést, e-mailt, és internetes közösségeket támogató Nokia N73 igazi hálózatra kapcsolt kamera.
 
Mosolyt a kamerának!
 
A
Carl Zeiss
optikával ellátott, kiváló minőségü, 3,2
megapixeles
(2048 x 1536 képpontos) kamerával rendelkező Nokia N73 valódi fotóminőséget kínál akár 25 x 20 cm-en is. A mechanikus zárnak és az autofókusznak köszönhetően a fényképek élesebbek lesznek, tisztábban látszanak a részletek, és még gyengébb fényviszonyok között is kevesebb a bemozdulás. A már elkészült fényképek és videofelvételek megtekintése kellemes a nagy méretü és felbontású, 2,4 inches kijelzőn, amelyen panoráma üzemmódban a teljes kijelzőt lefedik a képek.
 
Osszuk meg a pillanatot!
 
A fényképeket a külön „Megnyitás” gombbal azonnal megnézhetjük a gyönyörü, faltól falig kijelzőn. Az erőteljes és könnyen használható, aktív eszköztárral egy gombnyomásra máris e-mailben,
Bluetooth
kapcsolaton vagy
MMS
-ben küldhetjük a fotókat, kinyomtathatjuk a képeket vagy feltölthetjük őket egy internetes közösségbe. Barátainkat diasorozat készítésével nyügözhetjük le, amelyhez saját sztereó kísérőzenét állíthatunk össze – ehhez egyszerüen csak kedvenc digitális számainkat és képeinket kell kiválasztanunk, és már élvezhetjük is az előadást!