Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
sulaki - 2005-09-09

A kéziszámítógépre kifejlesztett, iGO Magyarország 2005 nevû GPS-navigációs szoftver forradalmasítja az autós...



Az iGO GPS-navigációs
szoftver
a jelenleg elérhető legpontosabb Magyarország térképet tartalmazza. Segítségével több mint 3000 magyar településen utcanév és házszám alapján navigálhatunk. Ezt az igazán részletes térképet a 17 000 hasznos helyet tartalmazó
POI
adatbázis
teszi még értékesebbé. Ebben többek között benzinkutak, autószervizek, bankautomaták, bevásárlóközpontok, szállodák és éttermek címei között kereshetünk név vagy távolság szerint. A Top Map Kft. szakemberei a térképadatbázist folyamatosan karbantartják és bővítik, így az iGO felhasználók mindig aktuális, magas színvonalú térképpel tájékozódhatnak.

Az iGO GPS-navigációs szoftverrel a háztól-házig navigáció feledhetetlen élményét most bármelyik magyar autós megtapasztalhatja, mert az iGO kártya ára mindössze bruttó 27 900 Ft. A Pocket
PC
-re kifejlesztett,
SD
kártyán forgalombahozott verzió 1 perc alatt útrakész. Nincs telepítés és internetes regisztráció. Csak behelyezzük az SD kártyát a kéziszámítógépbe, kiválasztjuk a nyelvet, és már használhatjuk is! A szoftvert minden további segédeszköz nélkül használhatjuk
digitális
térképként címkereséshez és útvonaltervezéshez, de
GPS
vevővel használhatjuk ki igazán navigációs szolgáltatásait.

Az iGO GPS-navigációs szoftver hamarosan átlépi a határokat, mert a Nav N Go Kft. szakemberei már dolgoznak az egységes kelet-európai és nyugat-európai térképeken. A cég külön hangsúlyt fektet a kelet-európai térség navigációs rendszerének fejlesztésére. Ebben a munkában az ismert nemzetközi piacvezető térképészcég, a Tele Atlas is partnere.

Az iGO GPS-navigációs szoftverrel megvalósulhat a Nav N Go Kft. álma, hogy a legtöbb autós élvezhesse a gyors és pontos navigációt, és bárhol otthon érezze magát Európában.

Jellemzők és főbb tulajdonságok

• Plug&Go – 1 perc alatt útrakész

Nincs szükség telepítésre és internetes regisztrációra. Az
SD kártya
behelyezése után a program azonnal használható.

• Egyszerûen kezelhető, többnyelvû menürendszer

A kezelés egyszerûen megtanulható és villámgyors. A funkciók és beállítások egy-két kattintással bárhonnan elérhetők.

• Többpontos útvonaltervezés villámgyors optimalizálással

Az intelligens címkereső segítségével néhány másodperc alatt összeállítható egy személyreszabott, akárhány pontból álló útvonalterv.

• Háztól-házig navigáció automatikus újratervezéssel

Az útvonal megtervezése után a program önmûködően elvezet a célpontokhoz. Ha letérünk a megadott útvonalról, magától újratervezi azt.

• Magyar és angol navigációs hang

A program több nyelven is elérhető hangnavigátora folyamatos, jól érthető utasításokkal segíti a keresett célpontok megtalálását.

• Fejlett “elkerülés” funkció

Induláskor és menet közben is könnyedén módosítható az útvonal bármely szakasza. Az “elkerülés” funkcióval kizárhatók az akadályok és a forgalmi dugók.

• A jelenleg elérhető legjobb Magyarország térkép

Több mint 3000 magyar településen utcanév és házszám alapján navigálhat. A részletes térképet a 17 000 hasznos helyet tartalmazó (POI) adatbázis teszi igazán hasznossá.

• Interaktív
2D
-
3D
térképnézetek

A két- és háromdimenziós térképnézetek széles skálán, fokozatmentesen állíthatók. A szuperintelligens térképnagyító és -döntő rendszer a kereszteződésekhez közeledve automatikusan kinagyítja és megdönti a képet annak érdekében, hogy a sofőr könnyedén átláthassa a manővert.

• Navigációs és térkép üzemmód

A program a navigáció mellett digitális térképként is használható. Címkereséshez és útvonaltervezéshez még a GPS csatlakoztatása sem szükséges.

• Automatikus nappali-éjszakai üzemmódváltás

A program automatikusan vált a nappali és éjszakai üzemmódok között, a napfelkelte és a naplemente aktuális időpontjaihoz igazodva.

• Álló és fekvő képernyő üzemmód

Az álló és fekvő képernyő üzemmód oparációs rendszertől függetlenül, minden iGO kompatibilis készüléken mûködik.

• Személyes útvonalak és POI adatok

A bejárt útvonalak elmenthetők, újranézhetők és bármikor visszajátszhatók. A kedvenc úticélok saját listába, csoportokba rendezve, egyedi ikonokkal tárolhatók el.

• Opcionálisan beállítható biztonsági üzemmód

A biztonsági üzemmód beállítása után a hang és képi navigációs utasítások mûködnek, az érintőképernyő viszont nem. Így vezetés közben a készülék használata nem köti le a sofőr figyelmét.