Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2005-08-30

Az idei berlini IFA kiállításon – mely szeptember 2. és 7. között kerül megrendezésre - az Epson bemutatja a legújabb 3LCD házimozi-technológiáját és projektorválasztékát.

Az idei berlini IFA kiállításon – mely szeptember 2. és 7. között kerül megrendezésre - az Epson bemutatja a legújabb
3LCD
házimozi-technológiáját és projektorválasztékát.

[%TAB%]A hazai érdeklődők elsősorban nyomtató gyártóként tartják számon az Epson-t azonban, házimozi és projektor megoldásaik is az élvonalba tartoznak. A világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai kiállításaként számon tartott IFA-n mutatja be az Epson legújabb házimozi-rendszereit és otthoni szórakoztató termékeit. A nagyképernyős, surround sound hanghatással kísért moziélmény ma már nem csupán tágas nagytermekben érhető el. A modern 3LCD technológiára épülő, új Epson projektorok akár a nappaliban is biztosítani tudják a film- és sportrajongók számára ezt a minőséget.

[%TITLE%]A 3LCD technológia[%TITLE%]

[%TAB%]Az Epson egyedülálló „szemkímélő” 3LCD technológiát alkalmazza termékeinél. Miniatûr kijelzők előállításában szerzett gyakorlata révén a cég komoly szakértelmet halmozott fel ezen a területen. A gyártás során alkalmazott új anyagoknak (pl. poliszilícium) köszönhetően az Epson az alkatrészek méretét jelentősen lecsökkentve tudta kidolgozni fejlett és széles körben alkalmazott 3LCD technológiáját.