Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Kangador - 2005-07-28

Ha másokkal is szívesen megosztanád zenéidet és a fejhallgatóval sincs kedvetek bajlódni éppen ideje beszerezni a legújabb beépített hangszóróval bõvített lejászók valamelyikét.


Hogy az idei nyár se teljen egyhangúan, legyen szó tengerparti nyaralásról, vagy ha csak unod már a csöndet, bemutatunk két kedvedre formázható
MP3
lejátszót. Végre nem kell a fejhallgató zsinórjával bajlódni újra és újra.
A Woddi CA-S550 elnevezésû MP3 lejátszó nagyon hasonlít a Philips Shoqbox-hoz, mely hozzánk legközelebb az Egyesült Királyság területén kapható, míg a kis piros Woddi sajnos még csak a koreai piacon szerezhetõ be.
A lejátszók kapacitását tekintve választhatunk az 256 -os változatig. Kihasználhatósága végtelen legyen szó otthoni zenehallgatásról, de akár a strandra is magunkkal vihetjük. Könnyû kis helyen is elfér.
A designos retró formába öntött Shoqbox újratölthetõ akkumulátorral mûködik, ami csak hátrányára válik, ha éppen egy homokos tengerparton merül le napozás közben. WOODI azonban hétköznapi ceruzaelemmel mûködik, amit jóval könnyebb beszerezni bárhol is nyaraljunk. Én személy szerint újratölthetõ elemeket javaslok, legalább 2 szettet a váratlan meglepetések elkerülésére (pl.: elemünk lemerül).
Ennek a kedves kis lejátszónak még egy pozitívuma, egy másik mp3 lejátszóval összekötve még nagyobb zenei kínálatból válogathatunk kedvünkre. Sajnos a rádiót kifelejtették belõle.
A Philips által gyártott Shoqbox -ból a rádiót sem hagyták ki. És még a csatornákat sem kell folyamatosan keresgetni mivel elõre beállíthatjuk kedvenc 10 állomásunkat is. És hogy még teljesebb legyen mindezek mellett még lenyûgözõen szép hangzást is biztosít.